Gårdagen, Shopping på Ikea & Dollarstore, Ångest och min torsdag

Gårdagens provskrivning gick allt annat än bra, det var ett helt nytt prov och jag upplevde det som så galet mycket svårare än det jag fick framför mig förra veckan. Började skriva lite smått och försökte peppa mig själv men ju mer jag skrev och ju mer tiden gick desto mer ångest fick jag. Det slutade med att jag rev ut det papperet jag skrivit på och lämnade in blankt ännu en gång då tankarna tog över totalt såsom "det är ingen idé att lämna in det jag skrivit, jag kommer ändå inte bli godkänd" och liknade tankar. Varför är det så galet svårt att tro på sig själv, att det man gör blir bra nog och att man duger. Jag har både ett obefintligt självförtroende och självkänsla så egentligen inte så konstigt. Blev och är så extremt besviken på mig själv! Ringde upp min studievägledare imorse som blev en aning ledsen för att jag lämnade in blankt ännu en gång, fick ännu en ny tid för provskivning nästa vecka om jag lovade henne på heder och samvete att jag inte kommer lämna in blankt. Jag lovade "K" att jag ska skriva provet och lämna in oavsett vad jag känner, tycker och tänker. Blir alltså provskrivning i specialpedagogiken tredje gången gillt, jag hoppas att jag får ett slutbetyg nu nästa vecka för sedan ska jag ej studera mer förrän i höst som jag nämnt i ett tidigare inlägg, mitt mående är första prio även om det känns totalt värdelöst att jag inte orkar med studierna och jag blir bara så ledsen. Jag ska blir frisk och fri!

Efter provskrivningen kände jag mig totalt misslyckad, men försökte tänka på något annat. Åkte i alla fall hem till min lägenhet en snabbis och packa upp allt jag hade med från mamma. Fixade, plockade, packade upp och städade lite. Sedan åkte jag och mamma vidare till Borlänge för en tur till Ikea och där shoppade vi ett sängbord till mig, en lampa till sängbordet, en ny hylla till mamma, lite doftljus som alltid hänger med hem från Ikea, mamma fick även två lampor av mig och syster i en för tidig present från oss och lite annat. (Mitt sängbord och min lampa till sängbordet kommer jag såklart visa när jag är hemma i min lägenhet)

På hemvägen stannade vi till på Dollarstore och handla diverse välbehövliga produkter för hår och hud, och det bästa av allt jag hittade ÄNTLIGEN en sammetspall med silvrigt/kromat stativ istället för guldigt/mässing så den köpte jag på en gång. Alltid velat ha en sådan från Dollar, men ej funnits med silvrigt stativ och nu så, överlycklig när jag hittade en igår! Shoppingen på Ikea och Dollarstore med mamma blev verkligen gårdagens ljusglimt, vi hade det så mysigt och ett par otroligt fina timmar tillsammans och mycket skratt. Inte ofta det händer så det var helt underbart!


Min sammetspall från Dollarstore

Soldnedgång på vägen hem

Solnedgången var så otrolgit fin igår på vägen hem, bilderna är tråkigt nog tagna i farten från bilden. Hade så gärna velat stanna efter vägen och fotat, men tråkigt nog fanns det ingen möjlighet till att stanna någonstans. Bättre lycka nästa gång kanske..


Torsdagen den 23 januari

Idag startade jag dagen med en storstädning med både en dammsugning och skurning, byte av sängkläder, vika ihop tvätt, startat ett par tvättmaskiner, ringt min studievägledare som jag nämnde här ovan, kaffehäng med pappa, ett samtal med syster, skruvat ihop mammas nya lampor, beställt nya påslakan m.m. En produktiv start på dagen kan man säga. Skönt att göra massor och tänka på annat då ångesten är extremt kämpig. Ska snart ta göra mamma sällskap till en bilfirma då två st lysen behöver bytas och dirket efter blir det en tur till Rusta. När jag kommer hem igen är det plugg som gäller och ett tränigspass på mitt löpband, sen soffhäng! En skapligt bra torsdag ändå trots denna ångest som får mig att gå sönder mer och mer för varje dag som går. Tur jag har min älskade favorittrio som ger mig så mycket kärlek, lycka och glädje!


❤︎ ❤︎ ❤︎


Hoppas ni har haft en fantastisk tordag såhär lång och att eftermiddagen och kvällen blir toppenbra! KRAM

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Älskade vän, du ska INTE känna dig misslyckad! Du är fantastiskt på alla sätt och vis ska du veta, så de tankarna vill jag inte ska snurra hos dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
feliciah
feliciah,
Finaste bästa fantastiska Emma ❤️ Finner knappt ord.. du gör mig rörd, så otroligt fin inifrån och ut! Tack för dina fina och peppande ord du alltid ger mig <3 Största kramen!
nouw.com/feliciah
Linnea
,
Va ja önskar att du slapp vara så hård mot dej själv finis 💛💜 Massa lycka till på provet, du fixar det 😌 Jätte snygg pall. Kramisar å Styrka 💝
feliciah
feliciah,
Tack för fina och peppande ord ❣️ Eller hur, älskar min sammetspall 🙌🏻 Kram
nouw.com/feliciah
ArielC
ArielC,
"jag skal blir frisk och fri" JAAA ♥️♥️♥️
nouw.com/arielc
feliciah
feliciah,
Finaste fantastiska Ariel ❤️
nouw.com/feliciah
Josse
,
Klokt och starkt att du insett att måendet måste gå i första hand. Vet att du säkert hört detta hundratals gånger men studierna finns alltid kvar <3 Bor du hemma hos dina föräldrar för tillfället?
feliciah
feliciah,
Tack snälla för dina fina och peppande ord, så välbehövligt att höra <3 Ja, precis just nu är jag mycket hos mina föräldrar och en av alla orsaker ju för att jag har mina 3 katter hos mamma 😍
nouw.com/feliciah