Älskade syster, min onsdag & new in

Hej fina goa ni

Jag har haft helt fantastiska två dygn med min älskade syster! Hon får mig alltid att må bättre, hon är verkligen mitt allt. Vi har mest umgåtts, pratat massor, varit på en liten shoppingtur, haft myskvällar m.m. Kvalitetstid tillsammans helst enkelt! Syster åkte imorse vid ca 7.00 då hon skulle jobba, men vi hann dricka kaffe tillsammans och umgås en stund i alla fall eftersom vi var vakna ca 05.00-05.30.

Min dag har annars varit ganska så seg och inte alls händelserik. Skulle haft min provskrivning idag men hade för mycket ångest över kropp och utseende som blev ohanterbar, var nära på att bryta ihop framför spegeln så jag blev hemma på grund av det! Hatar att det ska behöva vara så här, att jag inte ens kan gå utanför dörren för att jag tycker jag är så fruktansvärt tjock och ful. Och att alla kommer titta på mig pga det. Känns som det aldrig kommer bli bättre eller att jag någonsin kommer tycka om mig själv eller åtminstone acceptera mig själv istället för att gråta när jag ser mig själv i spegeln. Förlåt om jag ”bara skriver på” och att det blir negativt men det är just så här vareviga dag ser ut sorgligt nog och då nämner jag bara en liten del av denna dagliga kamp.

Försökte skingra tankarna på flera olika vis, bland annat genom att dammsuga och skura hela lägenheten, tvättat ca 4-5 maskiner + hängt den, bäddat rent i sängen, träffat bästa pappa på en kaffe och en underbar biltur, mys med min favorittrio, hämtat ut mitt paket från Sellpy och tvättat vartenda plagg, pluggat, kollat ikapp YouTube-klipp, m.m. Fick mycket gjort ändå så det var skönt!

Ska snart hänga sista tvätten, sedan en varm skön dusch, slänga på mig pyjamas och bädda ner mig soffan framför tv:n resten av kvällen. Mys! Imorgon blir det tidig morgon och över en halvdag i bil, äntligen dags för veckans samtal, så välbehövligt!


Så mycket kärlek!

Så mycket kärlek, min favorittrio!


New in

Nya träningsskor

Mina nya träningsskor. Wow vad sköna och jag är verkligen hur nöjd som helst!


Nya sängkläder

Mina nya sängkläder, köpte 2 st av detta påslakenset. Det var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga! Lika fina i verkligheten som på hemsidan eller de är ännu finare i verkligheten. Att lägga sig med rena sängkläder är svårslaget, alltid lika underbart!


En väska från älskade syster

Denna väska fick jag av min syster då hon hade typ en likadan, som ny och jag har kärat ner mig i den totalt! Den är så otroligt fin och snygg. Bättre bilder kommer framöver då färgen inte blir riktigt rättvis då ljuset är bedrövligt vid denna tid typ.


Favoritcelsius!

Hittade min favoritcelsius med smak av äpple på Dollar Store för 10kr st, jag köpte ett helt flak såklart! Den har ju utgått ur sortimentet sedan en tid tillbaka så det var ren och skär lycka när jag såg ett 50-tal av dessa celsius.


Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Fin systerskap Du å din syster verkar ha 😍💝 Va lessen ja blir å läsa om ångesten, det är bara dina tankar finis å int verkligheten 💜💜💛 Mycket snyggt och snyggt du köpy kramisar styrka 💝
feliciah
feliciah,
Ja, Min syster är verkligen mitt allt 😍 Nej jag vet inte, mina tankar om mig själv stämmer tycker jag oavsett om andra säger något annat. Åh, eller hur så nöjd med allt 🙌🏻
nouw.com/feliciah
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Beklagar att du mår så. Jag har också kämpat för att acceptera mig själv, och känt känslan av att det inte spelar någon roll hur mycket positivt andra än säger om mig så kan jag inte se det. Kommit på mig själv att tänka på hur tjock jag är, men när jag sett dom som är större än mig har jag bara sett dom som vackra.
Jag tycker det har blivit bättre med åldern, jag tycker fortfarande jag är ful men jag har fått ett slags lugn som gör att jag inte orkar bry mig så mycket.
Hur gör man för att se det fina i en som alla andra ser? Önskar det fanns ett enkelt svar på den frågan så vi båda kunde må bättre.
nouw.com/jossustravelpics
happyM
happyM,
Åhhh vad underbart att ni har det så fantastiskt tillsammans, det gör mig verkligen så galet glad att höra ❤️ Du förtjänar det allra bästa vilket jag hoppas att du verkligen vet ❤️ OMG!! Guuud vad härligt att hitta favvo-drycken hihi, det är verkligen en så bra motivation att ha när man har en seg dag, att kliver man upp så får man ta en celsius hihi ❤️ Kram hjärtat ❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Åå, så utrolig fine kattene er ♥️ Du er ikke den eneste som sliter med slike tanker gode Felicia, jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Jeg hater hvordan jeg ser ut mer enn jeg kan beskrive, men om det er noe trøst er det alltid vi som føler det slik om oss selv, vi tenker ikke slik om de rundt oss 💕 Gode Felicia ♥️♥️
nouw.com/arielc
shazi
shazi,
så sööt
nouw.com/shazi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Gud vad jag har saknat dig och din blogg dessa dagar det har krånglat! Du gör så mycket i mitt liv! Åh det gör mig så himla glad att ni hade det så underbart tillsammans, så underbart att ha en sån fin kontakt med någon. Alltså wow vilken snygg väska, älskar färgen på den! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr