Essie - Midsummer 2020 collection

Innehåller affiliate-länkar


Essie är verkligen mitt favoritmärke när det kommer till nagellack utan tvekan! Titta bara på midsommar kollektionen, jag är helt kär (bortsett från den gröna). Om jag måste välja endast en är min favorit Everything’s rosy. Men helst av allt hade jag lätt kunnat köpa allihopa, dock inte den gröna då den ej föll mig i smaken.

Tråkigt nog är jag den som väldigt sällan orkar måla naglarna med färg, utan jag använder alltid dessa som är mina favoriter när jag målar naglarna.En lite mer rättvis bild hur dessa ser ut i verkligheten. Isadora milkshake tycker jag gör så att naglarna får en finare och fräschare färg, trots att den är i princip genomskinlig. Essie’s pearlfection är i stort sett också genomskinlig och ger ett riktigt fint skimmer på naglarna. Dessa två är verkligen mina två favoriter när det gäller nagellack.

Gillar

Kommentarer

Veckans lista & Citatpepp

Veckans lista v.24

VECKANS BÄSTA:
• Alla samtal + FaceTime varje dag med min älskade syster
• Samtalet på mhe hos min terapeut A. Hon ger mig alltid så otroligt mycket pepp, styrka, hopp, kloka ord och så mycket mer välbehövligt.
• Många av era fina och peppande kommentarer, så innerligt tacksam!
VECKANS MYSIGASTE:
• Bilturer med min älskade pappa
• Massa mys med mina älskade katter såklart
VECKANS SÄMSTA/TRÅKIGASTE:
• Att jag ej är utomhus och njuter av detta fina väder p.g.a att jag skäms över mig själv och över hur jag ser ut.
+ en del annat jag ej vill nämna här.
VECKANS MÅENDE:
Inte alls bra, men trots det försöker jag fokusera på de ljusglimtar som sker så gått det går.
VECKANS LÄSKIGASTE:
• Detta wake-up call jag fick av A under samtalet och allt vad det innebär..
• Igår när jag skickade in en egen vårdbegäran till en vårdmottagning (har ej med anorexin att göra), nu inväntar jag en återkoppling. Får se om jag nämner det någon gång i ett blogginlägg eller inte. Innan vill jag först ha klarheter och svar på allt till 100%, om det ska behandlas eller ej, om det är allvarligt eller inte m.m. Jag hoppas verkligen på det allra bästa!
VECKANS MÅSTE:
• Pluggat, vilket jag har gjort
• Vika om alla mina kläder + sortera bort vad jag ska ta hem till min lägenhet. Och även fixat med mina kläder också.
VECKANS BORDE:
• Varit ute mer
• Pluggat mer
VECKANS GODASTE: Vattenmelon!
VECKANS KLÄDESPLAGG: Min långa svarta trenchcoat (ja, jag har jacka i denna värmen tråkigt nog)
VECKANS LÅT: Old car - Whatever we are, precis som förra veckan.
VECKANS LÄNGTAN:
• Min älskade finaste Sassie, saknaden och sorgen blir bara stötte och större. Både sorgen och saknaden kommer alltid förbli enormt stor ❤︎ För evigt och för alltid älskad och saknad!
• Min älskade syster
• Att åka iväg på en mini-semester och komma hemifrån.
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Massa youtube, Advokaten, Lailaland m.m.
VECKANS TIPS/LÄRDOM/INSIKT:
Blir ett eller två tips denna vecka, först är budgetvarianten av Foreo som jag köpt från thecarebox.se och till sist rakhyvel från Estrid, bästa rakhyveln som någonsin skapats!


Min saknade älskade Sassie / Älskade Sibra / Älskade Tessie


Bland det bästa med sommaren!


Tips, tips, tips!


Min helg och min söndag har typ endast bestått av plugg större delen av dagarna. Har tre stycken inlämningsuppgifter som ska in nu till veckan som kommer. All tid och all min energi går till studierna och det finns inte så mycket ork till annat. Förhoppningsvis kanske det blir lite bättre med tiden.. På tal om orken, blir detta inlägg inte längre än såhär.


Citatpepp

~ Pinterest ~


Hoppas ni har haft en fantastisk helg och söndag. Kram

Gillar

Kommentarer

Summer inspo & Summer dreams

~ Pinterest & Tumblr ~

En drömsommar för mig sammanfattar alla dessa bilder här ovan. Sola, bada, vänner, strandhäng, glass, jordgubbar & vattenmelon (och andra goda frukter och bär), grilla, vara utomhus, njuta, skärgård, klänning & kjol + andra sommarkläder, skratt, sand mellan tårna, musik, picknick, uppleva lycka & glädje, campa, konserter, båtturer m.m.

Detta har jag inte fått uppleva sedan jag var 12 år p.g.a anorexin sorgligt nog. Att kolla pinterest ger mig inspiration, hopp, tro och så mycket mer välbehövligt att jag en dag kommer få uppleva den sommar jag alltid har drömt om i över halva mitt liv. Att inte isolera mig inomhus större delen av juni, juli och augusti utan bad, sol, sommarkläder, strandhäng och allt annat som hör till sommaren.

Denna sommar ska jag försöka göra saker jag mår bra av, verkligen försöka göra denna sommar bättre än vad den har varit de senaste åren. Det kommer bli lättare sagt än gjort, men varje steg stort som smått är bättre än inget och så värdefullt för mig. Anorexin ska inte få förstöra denna sommar lika mycket som den har gjort i alla år. Jag hoppas och önskar så obeskrivligt mycket att denna sommar blir bättre! Jag försöker våga hoppas och tro det i alla fall.

Gillar

Kommentarer