Torsdag, tankar, citatpepp

Tjolahopptjolahej!

Dagarna går och blir svårare att ta sig igenom, likaså ångesten. Det mesta tär på mig och det är kaos runt omkring och det är kaos inom mig. Känns som att jag sakta sjunker mot botten och allt raseras mer och mer.. Men jag försöker fortsätta våga hoppas och tro samt hålla kämparglöden uppe men det är så fruktansvärt svårt.

Annars har jag inte gjort något speciellt de senaste dagarna, mest tagit det lugnt, skruvat ihop mitt sängbord jag köpte på Ikea, veckohandlat lite, städat, löst korsord, tränat, pratat massor med min älskade syster, mys och gos med min favorittrio m.m.


❥ Favorittrion


Idag har jag haft möte på skolan om mina studier med rektorn och bitr rektor som även är lärare i vissa utav mina kurser. Fick ett mejl om det i måndags och blev helt chockad fast någonstans inom mig förstod jag att det skulle bli av. Mötet gick bra och jag är så tacksam över att de var så förstående, hjälpsamma och peppande. Skämdes så mycket då jag bröt ihop pga min situation, mitt mående och hur studierna går åt helvete rent ut sagt. De rekommenderade bland annat mig att jag måste ta/få mer hjälp än vad jag har i nuläget m.m. Vi kom överens om att jag ska skriva mitt prov i specialpedagogik som jag tidigare lämnat in blankt då jag är rädd för att misslyckas, en ny provtid blev inbokad så jag får den kursen betygsatt för utan ett prov blir det F (ej godkänd). Vi alla tyckte att det är lika bra att göra provet när jag bara har det kvar i specialpedagogiken. Det var verkligen en utmaning och riktigt tufft att ”vara i centrum” och få deras blickar på mig när jag skäms så mycket över hur jag ser ut. Blir en till uppföljning efter provskrivningen hur vi ska gå vidare med mina studier. Jag är stolt över mig själv att jag fixade att ta mig iväg trots att det var så tufft.


Favoritdryckerna • En sen frukost med pappa innan mötet + Citatpepp från Pinterest


~Mer citatpepp pinterest~


Hoppas ni har haft en toppenbra dag och att ni får en fantastisk kväll!

Gillar

Kommentarer

Veckans lista & kort min helg

Veckans lista V.5

VECKANS BÄSTA:
• När älskade syster var hemma på besök!
• Samtalet med bästa A på mhe, massa välbehövliga tankeställare, pepp, kloka ord m.m.
• Alla samtal + FaceTime med min älskade syster som alltid
• När jag hittade min favorit celsius på Dollar och passade på att köpa ett helt flak för ett pangpris
VECKANS MYSIGASTE:
• När älskade syster var hemma
• Massa mys med mina älskade katter såklart
• Alla tända ljus om kvällarna
VECKANS TRÅKIGASTE:
• Denna fruktansvärda ångest kring mitt utseende, kropp, mat, livet m.m. som bara blir värre och värre.
m.m.
• Att jag inte kunde skriva provet eftersom jag ej tog mig iväg för att jag skäms över min kropp och utseende så fruktansvärt mycket.
• Minimalt med sömn
VECKANS MÅENDE: Inte alls bra, det mesta blir bara värre för varje dag som går. Trots det försöker jag fokusera på de ljusglimtar som sker fast det är lättare sagt än gjort.
VECKANS LÄSKIGASTE:
• Precis som förra veckan = att inte veta vad som kommer att hända och ske... Det tär på mig något så fruktansvärt! Oro, ångest, rädsla, panik och maktlöshet
• Flashbacks från traumatiska händelser
• Stolpskott som är ute på vägarna
VECKANS MÅSTE: Plugga, beställa nya linser, m.m.
VECKANS BORDE: Pluggat mer
VECKANS GODASTE: Mina tok goda smoothies
VECKANS KLÄDESPLAGG: Mest skrotat runt i mjukisar.
VECKANS LÅT: My blood - Westlife och så många fler
VECKANS LÄNGTAN:
• Hem till min lägenhet, stor hemlängtan!
• Få ett besked om jag kommer få fortsatt behandling på mhe
• Min älskade syster fast vi träffades i veckan
m.m.
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Massa youtube, Talang, Farmen m.m
VECKANS TIPS/LÄRDOM/INSIKT: Att jag måste fortsätta göra en ”handlingsplan” med mål/delmål vecka för vecka för att försöka ta mig framåt trots alla bakslag


Mina två bilder / Veckans låt / Ett peppande citat från pinterest


Min helg

Min helg har varit lugn och oplanerad. Mest plockat och fixat hemma, bland annat packat ner allt jag ska ha med hem till mig igen. Känns ärligt talat som jag har halva mitt hem här trots att jag tar med saker hem till min lägenhet varje gång jag är där så har jag lika mycket kvar. Det är i ala fall alltid lika skönt att få massa gjort! Börjat skriva lite på en handlingsplan med flera olika delmål eftersom jag och A kom överens om att jag skulle göra det under mitt senaste samtal med henne i torsdags. Är halvvägs med den vilket känns jättebra men samtidigt så otroligt tufft, helt 100% klar blir handlingsplanen inte förrän mitt kommande samtal med A. Finner knappt ord hur tacksam jag är över att A är med och stöttar, peppar, ger välbehövliga och kloka ord m.m. annars hade jag aldrig orkat genomföra denna handlingsplan med alla dessa delmål.

Annars har jag mest vilat och tagit det lugnt vilket har varit väldigt välbehövligt då jag har sovit så dåligt under en längre period nu. Tröttheten och brist på enerig blir mer och mer påtaglig.

Nu ska jag snart bädda ner mig i soffan resten av kvällen och börja kolla på en ny serie eftersom alla avsnitt snart har kommit ut.


Hoppas ni har haft en fantastisk helg och att er söndagskväll blir toppenbra. Kram

Gillar

Kommentarer