❥ Tisdag & morgonpepp

Accept yourself, love yourself, and keep moving forward. If you want to fly, you have to give up what weighs you downIf you don’t like something, change it; if you can’t change it, change the way you think about itYou are enough. You are so enough, it is unbelievable how enough you are


~Pinterest, Tumblr, Google ~


Tisdag med citatpepp av olika rosa nyanser, så välbehövligt! Älskar hur citat kan ge pepp, motivation, styrka och en hel del annat. Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Gillar

Kommentarer

Måndag & kort om min helg

Hej fina ni

Min måndag startade redan vid 05.00, riktigt drygt! Men passade på att ha lite hemma-spa med hårinpackning blandat med kokosolja, ansiktsmask, skrubba kroppen m.m. Alltid lika underbart! Idag har jag endast pluggat och så kommer resten av veckan se ut också eftersom kursens deadline är på fredag. Mellan pauserna i allt pluggande har jag pratat med min älskade syster en hel del, kört en tvättmaskin, träffat med pappa och druckit kaffe m.m.


Är fruktansvärt ångestfylld och orolig över examinationen i specialpedagogiken, så rädd för att misslyckas. Försöker tänka att jag gör mitt bästa och att det kommer gå bra, men det är lättare sagt än gjort.


Känner mig skapligt trött och ligger just nu nedbäddad i soffan med två katter bredvid mig på varsin sida och en katt på mig, mys. Och varm blir man, så otroligt skönt när jag är så frysen av mig. Utkast 16.04 och börjar skriva nu igen.. Somnade i en timme och vaknade nyss (kl 17.06), ska hoppa in i en varm sköns dusch och sedan bädda ner mig i soffan igen.Peppande citat

Två välbehövliga peppande citat. Det är som all ångest som jag försökt slagit bort under helgen när syster varit hemma kommer som ett hårt slag i magen så fort hon åker hem.


Kort om min helg

Min helg var en av dem bästa på väldigt länge eftersom min älskade tvillingsyster var hemma. Så mycket skratt, spontana oplanerade saker, lördagsmiddag tillsammans med mamma, syster, hennes sambo och pappa m.m. I fredags när min syster och hennes sambo kom runt 20.00 hämta de upp mig och vi åkte direkt vidare mot pappa sedan blev det myskväll och massa kattgos i soffan framför tvn. På lördagen fick jag och min syster ensamtid eftersom hennes sambo och mamma fortfarande låg och sov, vi drack kaffe och bara pratade - bästa starten på dagen! När alla var vakna och klara åkte vi till lite olika butiker, vi åkte bland annat till Mio och kollade på allt möjligt och jösses vad pepp man blev på att handla massa nya möbler och inredning. Jag och syster provsatt massa olika soffor och vi hittade verkligen en stor favorit! Soffan var så otroligt mjuk och skön att sitta i + att den hade fotstöd som man kunde fälla upp, 10/10 i betyg! Vi åt även middag ihop på lördagen allihopa som jag skrev ovan, mamma gjorde fläskfilé inlindad i bacon (quornfilé till mig och syster eftersom vi är vegetarianer) med potatisgratäng. Jag utmanade mig rejält med potatis som jag hade i ugnen denna gång (i ställlet för kokt) för tredje eller fjärde gången på 6-7 år. Lördagskvällen tillbringades i soffan framför en film, men jag somna i soffan redan vid ca 20.00 och sov mig igenom hela filmen. Blev dock ganska förvånad när jag vakna när filmen var slut att jag hade somnat då jag aldrig gör det.. Sedan igår umgicks vi bara tills syster skulle åka hemåt igen innan mörkret kom, alltid lika tråkigt när hon åker men vi ses om ungefär 2 veckor eller något sånt. Glömde nästan att skriva att syster även fick toppa mitt hår, ca 2 cm klipptes och jag blev supernöjd! Min duktiga fina älskade bästa syster. En lugn och en toppenbra helg med världens bästa sällskap!Hoppas ni har haft en fantastisk måndag och att ni får en toppenbra kväll, kram!

Gillar

Kommentarer

Sammanfattning av veckan

Veckans lista v.47

VECKANS BÄSTA:
• Samtalet med bästa A på mhe! Får alltid så mycket pepp, motivation, hopp, välbehövliga tankeställare m.m.
• Denna helg med min älskade syster + hennes sambo (skriver om det i nästa inlägg)
• En del av er här som alltid gör mina dagar så mycket bättre med era fina och peppande ord
VECKANS MYSIGASTE:
• Massa mys med min älskade favorittrio såklart + att ha dem alla tre i sängen om nätterna.
• Alla tända ljus om kvällarna.
VECKANS TRÅKIGASTE:
• Denna fruktansvärda ångest kring mitt utseende, kropp, mat, livet m.m.
•Denna trötthet och känna mig energilös
m.m.
VECKANS MÅENDE: Inte alls bra, det mesta blir bara tuffare för varje dag som går. Under helgen när tvillingsyster varit hemma har jag mått bättre.
VECKANS LÄSKIGASTE: Potatis som jag åt igår för tredje eller fjärde gången på 6-7 år. Känner mig stolt över mig själv trots mycket ångest - Fuck anorexia!
VECKANS MÅSTE: Plugga och beställa nya linser
VECKANS BORDE: Pluggat mer
VECKANS GODASTE: Mina yoghurtskålar till frukost, får aldrig nog! Alltid lika gott.
VECKANS KLÄDESPLAGG: Stickade tröjor
VECKANS LÅT: Kygo & Whitney Houston - Higher love denna vecka också, så himla bra!!
VECKANS LÄNGTAN:
• Hem till min lägenhet,
• Många saknade vänner/personer som jag ej har träffat på 3-6 år
m.m.
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Massa youtube, Idol, Efterlyst, I huvudet på en mördare, Innan vi dör, Gåsmamman, Modus, Så mycket bättre, m.m
VECKANS TIPS/LÄRDOM/INSIKT: Alla välbehövliga insikter och råd/tips från A.Helt slut efter allt pluggande idag, ska nu bädda ner mig i soffan och kolla på tv. Hoppas ni får en fantastisk kväll fina ni!

Kram

Gillar

Kommentarer