Fredag ❥ Fina bästa älskade syster!

My sister is my hero

Dagen är äntligen här, min älskade tvillingsyster kommer ikväll med hennes sambo och stannar tills på söndag. Som jag har längtat! Finner knappt ord hur mycket hon betyder för mig, världens finaste syster, min andra halva och min allra bästa vän ♡ Utan hennes dagliga pepp, stöttning, råd och så mycket annat välbehövligt hade jag aldrig orkat fortsätta denna väg till friheten - Fuck anorexia!

Väldigt ofta känner jag mig som världens sämsta syster, det gör ont i mig hur mycket hon har stått ut med genom de senaste 10-12 åren eller mer. Hon har fått höra att mitt hjärta kan sluta slå, hon har sett mig ha kraftiga ångestattacker, hon har sett mig inlagd på sjukhus, hon har varit/är tvungen till att ”acceptera” och varit maktlös över att vi till exempel inte kan luncha, äta middag eller fika hemma eller på stan, varit med som sällskap på olika besök inom vården m.m + så många andra mardrömsliknande situationer. Min älskade fina syster! Jag önskar att jag kunde göra lika mycket som hon gör/gjort för mig och lite till då hon är värd allt tusen gånger om! Men innerst inne vet jag att det enda hon vill är att få en syster som är frisk och fri. Trots att det ofta känns meningslöst och att både hopp, tro och motivation gång på gång sjunker sakta mot botten ger jag inte upp. Skulle kunna skriva sååå mycket mer.


~google, tumblr, weheartit ~

Hej förresten fina goa ni

En tuff morgon med mycket ångest kring kropp och utseende, nära att bryta ihop flera gånger och var nära på att ringa och avboka mitt samtal. Även magont och illamående sedan jag vakna, lite bättre nu tack och lov.

I skrivande stund är jag nu påväg till Mora för ett efterlängtat samtal med bästa A, så välbehövligt nu. Ett frukoststopp hemma i min lägenhet blir det under vägens gång om sisådär 30 minuter. Fixat en äggmacka till min kära pappa och min goda yoghurtskål till mig själv såklart.

Längtar så tills ikväll när syster kommer som sagt, myskväll i soffan framför tvn - kvällen on top! Under helgen ska vi bland annat fira älskade pappa i förskott så presenter ska fixas klart och födelsedagskort ska skrivas + en finmiddag och en hallonpajkladdkaka ska bakas Blir finemang det! Inga större planer i helgen egentligen, bara umgås med varandra och ta vara på tiden.

Så mycket kärlek

Min älskade favorittrio imorse ❤︎


Hoppas ni får en fantastisk fredag fina ni, kram 

Gillar

Kommentarer

Torsdag • Pepp • Dagen • Frukostälskare

Hejsan fina ni

Dagarna är och blir bara tuffare. Ångest, panik, rädsla och tårar. De vardagliga ljusglimtarna är svårare att se i detta mörker men jag försöker finna dessa guldkorn trots att det nästan är omöjligt i nuläget.

Längtar så otroligt mycket tills imorgon när min älskade syster äntligen kommer + hennes sambo. Min syster ger mig alltid mängder med positiv energi och det behövs mer än någonsin nu! Imorgon ska jag även ha ett efterlängtat och välbehövligt samtal med A på mhe, behöver hennes kloka ord, nytt hopp och motivation m.m.


Citatpepp

~ Pinterest, tumblr, google m.m. ~


Igår ringde jag till studievägledaren/administratören på skolan då jag tänkt kontakta henne länge men ej orkat. Hon blev både överraskad och glad av att höra ifrån mig eftersom det var länge sedan vi sågs/hördes pga sommar och semestrar + att jag är sjukskriven. Fick så himla bra bemötande av henne när vi pratade och när jag nämnde att sjukskrivningen kommer bli förlängd. K är verkligen så snäll, förstående och det märktes så väl att hon vill mitt allra bästa. Skulle även ringt ett till samtal igår men det ska jag försöka ta tag i idag.


Bortsett från att ringa ett samtal idag ska jag tvätta (håller på just nu), åka till Ö&B, storstäda lägenheten, handla lite på Willys, läsa ikapp blogginlägg då jag knappt orkat göra det de senaste dagarna, besvara kommentarer och en hel del annat. Sitter nedbäddad i soffan framför youtube och precis ätit go'frukost, bästa måltiden på hela dagen! Skulle kunna leva på frukostmat - godaste som finns. Ska snart börja göra mig i ordning fast helst skulle jag vilja ligga kvar här i soffan..

Mina frukostar genom bloggens arkiv

Världens godaste!!


Hoppas ni får en toppenbra dag. Kram 

Gillar

Kommentarer

Mina fötter redo för hösten

Efter många om och men tog jag mig iväg och hämta ut mina skor, hatar denna ångest över min kropp och utseende som begränsar mitt liv till 100% Tjock, ful, värdelös, misslyckad, fet, är det enda jag ser, tycker och känner. Känns som jag skrämmer slag på halva stan varje gång jag går utan för dörren och visar mig ute, så less! Förlåt för ordbajs. Mina nya skor var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Så otroligt nöjd, kommer lätt bli mina nya favoritskor nu under hela hösten fram tills snön kommer.


Nya skor


Innan jag hämta ut skorna hann jag dammsuga, bädda rent i sängen, vika undan tvätt, fixa in all disk i diskmaskinen ocy startade den, kattgos i soffan, lösa korsord, lyssnat på ett poddavsnitt och lite annat. Att gå och lägga sig i en säng med rena sängkläder är svårslaget, alltid lika underbart, håller ni med? Snart ska jag byta om till träningskläder och köra ett välbehövligt träningspass med hög musik, som terapi för själen!


Hoppas ni har haft en fantastisk tisdag och att ni får en mysig kväll finaste ni! Kram

Gillar

Kommentarer