Torsdag, citatpepp ❥


~ Tumblr, weheartit, google, pinterest ~


Hoppas ni får en toppenbra dag finaste ni. Kram

Gillar

Kommentarer

Tisdag • Filter • Tankar • Jag ska bli fri

Hej goa fina ni

Tisdag idag och jag har precis kommit innanför dörren efter kaffehäng och massa prat hos min älskade pappa. Med tanke på gårdagens inlägg bad jag såklart pappa att extrakolla om jag hade växt mellan 1-2 cm och det hade jag, helt galet när jag trodde att jag slutat växa. Välbehövliga centimeter! Som alltid slänger jag på mig mjukiskläder så fort jag är hemma igen, bästa som finns typ! Har varit ute på en liten tur idag, gjort mamma sällskap och kolla vart hennes nya jobb ligger, en liten veckohandling på Ica, apoteket och hämtat ut medicin till älskade Sassie. Alla mina to do är gjorda för idag! (Utkast 14.30)

Fortsättning...

Bilderna borttagna 

Bjuder på dessa även om jag skäms så extremt mycket hur jag ser ut oavsett filter eller inte (kanske tar bort dessa). För att inte vara allt för negativ och hård på mig själv så har jag äntligen börjat tycka om mina ögon i alla fall sedan ca 2år tillbaka. Flitren på snapchat är ju riktigt underhållande tycker jag och kan ge ett litet skratt. Någon mer än jag som tycker dessa filter är kul? Eftersom jag ska börja dela med mig av mer bilder på mig själv som resultatet omröstningen gav så är det lika bra att redan nu börja lite ”safe”. Så rädd vad alla ska tycka och tänka, alla kommer tycka samma lika som jag gör om mig själv tjock,ful,fet,misslyckad, äcklig m.m.

Har man levt med att tycka, känna, vara och tänka såhär om sig själv i över 12års tid är det svårt att tro något annat och såklart tror man att alla andra tycker likadant om mig som jag gör om mig själv. Så sjukt att man kan döma sig själv så fruktansvärt hårt. ALDRIG, ALDRIG någonsin skulle jag döma någon.


Glöm aldrig det fina ni!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva bara att ångesten blir värre och tårarna trycker bakom ögonen ständigt och hur tusan ska jag ta mig igenom detta? Jag ska ju vara stolt över mig själv för de framsteg jag gjort och gör men ångesten blir för stark, då får det mig att tvivla på ett liv som frisk och fri. Vet inte om det kan påverka negativt att dela med mig av mina framsteg i inläggen eller inte, vad tycker ni? Vill läsa om dem eller inte? Tänker också på att detta är min väg till friheten, bli frisk och fri från anorexin, allas kamp ser olika ut och detta är min, samtidigt som jag är försiktig med att dela med mig om för mycket detaljer eller hur jag ska säga Vi kör en omröstning till, det hjälpte mig mycket sist vad ni ville se mer av i bloggen och som sagt ser jag inte vem som röstar. Omröstningen är anonym, jag ser endast resultatet och hur många röster.


Ska jag dela med mig av mina framsteg eller inte?


Gud vad jag babblar på, hoppas det inte blir allt för rörigt! Jag har så mycket känslor och tankar inom mig som bara tynger ner mig mer och mer. Genom att skriva blir det lite lättare. Trots denna ångest som ständigt finns, som får mig att tvivla tänker jag ALLTID fortsätta kämpa. Det finns inget annat alternativ, jag ska uppnå alla mina drömmar, mål och önskningar. En av dem är att bli frisk och fri, det ska jag kämpa för tills den dagen jag är fri fast vägen dit kommer vara lång och krokig. Sorry för mitt ordbajseri. Ska försöka svara på kommentarerna under kvällen som jag skulle gjort igår, nya tag idag.

Hoppas ni har haft en fantastisk dag, stor kram

Gillar

Kommentarer

En bättre måndag • Hoppfull • 1 cm

Halloj finaste goa ni!

Blev en tidig uppgång idag, närmare bestämt var jag uppe redan vid 05.00 och endast 4 timmars sömn. Känns som jag snart gäspat käkarna ur led typ för oj vad jag är trött nu. Haft samtal med bästa A på mhe, var där strax efter 10. Samtalet gav mig så otroligt mycket välbehövligt, främst motivation, pepp, kraft, styrka, klocka ord och så mycket annat som jag behövde. Nu ska jag på’t igen, på rätt bana och kämpa mig framåt trots ångest och hinder på vägen, det spelar ingen roll hur sakta det går huvudsaken det går framåt. En bättre start på denna nya vecka helt enkelt tack vare A, med hjälp och stöttning av henne kommer jag bli frisk och fri. Känner mig lite hoppfull igen efter dagens samtal, tacksam! Vi gjorde även upp en ”deadline tillsammans kring blodproverna, att jag ska ta dem innan september månad börjar, en stor rädsla men jag ska fixa det oavsett om jag tuppar av eller ej. Heja mig!En till sak som gjorde mig överlycklig och chockad idag var att jag mätte mig på skoj och jag har växt 1 cm, ja som sagt blev jag lycklig som tusan. Woho, en centimeter som behövdes! Ska kanske inte ropa hej än, ska be min kära pappa extrakolla imorgon så jag är 100% säker! Glad tjej haha. Någon mer som blir lika lycklig av att bli längre? Jag som trodde att jag slutat växa för flera år sedan.

När jag kom hem slängde jag på mig mjukiskläder dirket och sedan dess har jag typ legat och suttit i soffan om vart annat och kollat på Helen Torsgårdens senaste vlogg och andra videoklipp.


Älskar min adidas dress + att ni nu fick en liten förebild på mitt hår nu på första bilden eftersom jag äntligen ska till frisören på fredag, hatar mitt hår just nu! Längtar tills man får känns sig fin och fräsch. Få en chokladbrun nyans och klippa av ca 3-5 cm eller kanske mer.


Till sist vill jag säga tusen tack för alla era fina och peppande ord. Det betyder så otroligt mycket! Ni är så fina inifrån och ut. Fina fantastiska ni <3 Finner knappt ord över hur tacksam jag är! Ska självklart besvara kommentarerna under kvällen.

Finner heller knappt ord hur mycket kärlek och lycka min älskade favorittrio ger mig. 99.9% av kamerarullen består av dem, jag skojar inte och jag kommer aldrig få nog!


Sassie, Sibra och Tessie lilla tjuvkikaren


Hoppas ni har haft en toppenfin dag och start på veckan fina ni, det är ni så värda! Kram

Gillar

Kommentarer