Sista mars, en sammanfattning av månaden

Månadens bästa:
• När jag fick beslutet att samtalen med D på mhe blev beviljade
• Att mina älskade katter mår bättre eller ja mina två äldsta Sassie och Sibra för lilla Tessie har hållit sig frisk och pigg.
• CSN’s beslut om studiemedel och äntligen kan jag börja försörja mig själv lite grann
• När jag träffade min fina och saknade vän K
•När jag fick vann finaste Janie’s giveaway
m.m.
Månades sämsta:
• All daglig ångest över min kropp, utseende, maten och allt annat. Det blir bara värre!
• Mina höga krav på mig själv som gör allt så mycket tuffare så som studier
•Hjärnskakningen när jag smällde igen bildörren hårt som tusan i huvudet.
m.m.
Månadens klädesplagg/detalj/sak:
Mina långa trenchcoats och mina halsdukar denna månad + mina två vita nike sneakers
Månadens bästa inköp:
Mitt nya soffbord utan tvekan
Månadens bästa beslut:
• När jag började studera till behandlingsassistent
•Fortsatt stå upp för mig själv för att få rätt vård, hjälp och stöd - Det fungerade tillslut eftersom jag fått samtal beviljat på mhe.
m.m.
Månadens upptäckt:
I don't konw
Månadens projekt:
Hälsopedagogik studier och det dagliga kampen mot ett liv som frisk och fri

Månadens craving:
Koffein
Månadens längtan:
• Många fina saknade personer, bland annat min vän E som jag inte träffat sedan januari då hon studerar spanska utomlands fram tills juni typ
• En extrem längtan efter vår, sol, värme och sommaren!
• Att få en bättre självbild, självkänsla och självförtroende! Orkar inte med att stå framför spegeln med tårar i ögonen varje dag och att det bara blir värre..
m.m.
Månadens uppfyllda mål:
Kollade tillbaka i detta inlägg och om jag ska vara ärlig har jag inte uppfyllt någon punkt fullt ut. Men jag kämpar på allt jag kan dagligen ändå och det är huvudsaken, jag försöker se det som att jag inte har misslyckats.
Månadens TV-program/film/serie:
Marcella, wahlgrens värld, här är ditt liv, m.m.
Månadens citat/motto/ledord:
Fortsätt kämpa och ge aldrig upp! - Kanske lite klyschigt, men sant.
Månadens 3 mest besökta inlägg:
1.Söndag & veckans lista
2.Gårdagen & tisdag
3. ❥ Första mars • Mina mål • Jordgubbar


En liten snabb paus i plugganet. Imorgon kommer mina mål inför april månad! Hoppas ni har haft en fantastisk söndag och att kvällen fortsätter så. Kram

Gillar

Kommentarer

Söndag, plugg & veckans lista

Tjolahopptjolahej fina ni!

Gårdagens plugg gick bättre, samtidigt som hela uppgiften är/känns så otroligt dålig. Att det ska vara så svårt att känna att det man gör duger? Just nu är jag bara glad om den blir godkänd vilket jag hoppas, men känslan säger ett STORT F (icke godkänd). Kommer troligtvis få omdöme på dessa två uppgifter jag lämnat in nu till veckan som kommer. Väntar spänt, ångestfyllt och nervöst! Pluggandet fortsätter idag med mjukiskläder hela dagen, bästa som finns att skrota runt i mjukisar.

På tal om annat gjorde jag världens fail igår med mitt egendesignade mobilskal, tog skalet i iPhone X fast jag skulle haft det i IPhone X max då det är den telefonen jag ska förnya mitt abonnemang med. Mejlade till kundtjänst dirket när jag upptäckte det, håll tummarna att det går att lösa! Så typiskt mig! Så här blev skalet i alla fall och jag är supernöjd om jag bortset från mitt fail med fel iPhone modell :) Tänkte helt fel och har typ noll koll på de nya iPhone.. Eftersom mina dagar mest består av massa plugg har jag inte så mycket mer att skriva om för tillfället. När den sista uppgiften skickas in idag om jag blir klar blir det äntligen lite lugnare med studierna i ca 2 veckor, hurra vad jag längtar. Då är det endast examination kvar i hälsopedagogiken och plugga inför det sedan börjar ny kurs. Senare eller imorgon kommer en sammanfattning av min mars månad och mina mål inför april.


Lite pepp till mig själv inför dagens plugg


Veckans lista V.13

VECKANS BÄSTA:
• När jag fick beslut av csn om det högre bidraget studiemedel och det innebär att jag äntligen kan börja försörja mig själv lite grann
• Samtalet hos bästa fantastiska D
• Era fina och peppande kommentarer som gör mig så otroligt glad, det betyder så så så mycket!
• Alla samtalen med min tvillingsyster.
• När jag fick återkoppling på min första uppgift i hälsopedagogiken och fick A, så glad och stolt över mig själv där och då
• När jag köpte mitt nya soffbord!
VECKANS MYSIGASTE:
• Bilturen till Mora
• Massa mys med min favorittrio
VECKANS TRÅKIGASTE:
• All denna ångest kring min kropp, utseendet, maten, studierna m.m.
• Stressen över studierna, fy sjutton!
• Att färgningen av mitt hår fick guldiga toner istället för kalla/askiga toner, vantrivs som tusan då jag känner mig sjukt ful i håret! Ett bra utgångsläge för att förhoppningsvis få det resultat jag vill ha nu den 11 april då det är dags för färgning igen - LÄNGTAR.
VECKANS MÅENDE: Trots att jag börjar känna lite livsglädje igen så har jag haft mycket ångest som bara blir värre för varje dag som går (se veckans tråkigaste) och en hel del stress kring studierna
VECKANS LÄSKIGASTE: Inte hänt något läskigt i veckan tack och lov.
VECKANS GODASTE: Mina smoothies som jag gör nästan varje dag, så otroligt goda!!
VECKANS JOBB/STUDIER: Har varit att fortsätta kämpa på + göra allt jag kan kring det jag och D kommit överens om! Även massor med hälsopedagogik plugg.
VECKANS KLÄDESPLAGG: Kan inte nämna något specifikt plagg, men använt en hel del vitt
VECKANS LÅT: Ingen specifik, men lyssnat en hel del på Lissie
VECKANS LÄNGTAN:
• Min älskade syster
• Saknade vänner,
• Sommar, sol och värme
m.m
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Wahlgrens värld, Efterlyst, Marcella, Josefin Nilsson-Älska mig för den jag är m.m.
VECKANS TIPS/LÄRDOM:
” Även den längsta resan börjar med ett litet steg” - En resa mot friheten som pågått sedan jag vad 12 år, men jag ska bli frisk och fri tillslut!


Blir en del bilder i repris, dags att uppdatera kamerarullen känner jag.


Hoppas ni får en toppenfin söndag! Kram

Gillar

Kommentarer

Smile it’s Saturday ツ

Hej finaste ni.

Lördag som innebär plugg och jag känner stressen, kommer jag hinna klart till morgondagens deadline kl. 23.59? Jag hoppas det i alla fall. Pluggandet gick inte alls bra igår kan jag meddela, alldeles för många tankar, känslor och ångest som härjade runt som en duracellkanin. Känns lite bättre idag då jag är mer pepp på pluggandet än vad jag var i går. Det kommer bli en stor lättnad när denna uppgift är klar och inlämnad, den sista "större" skrivuppgiften i denna hälsopedagogik kurs. Är endast ett självrättande test kvar som uppgift som har deadline nästa söndag, sedan är det massa plugg som gäller till examinationen den 16 april innan nästa kurs startar.

Har i alla fall hunnit ut en snabbis för en nya luft + kaffehäng med pappa och ett par av mina vita nike sneakers (har både Air Max & Thea) åkte på för första gången i år då är det vår! En sommarlängtan börjar smyga sig fram mer och mer fast våren nyss har börjat. Balkonghäng för sjutton också!Justja måste även hinna utnyttja min vinst från finaste @janielindahl giveaway, ett eget designat mobilskal. Blir nog ett skal med marmor bakgrund med mina älskade katter! Typ så här eller något liknade. Kommer designa skalet i Iphone X då det är den telefonen jag bestämt mig för att ta abonemang på tillslut.


Läste något fint igår från något fantastiska Sanna Lundell sagt som träffade mig rakt in i själen ”Livet går faktiskt ut på att våga hoppa/hoppas där man inte trodde att det skulle vara möjligt”. Det är verkligen exakt så! Något som pågått i flera år och som pågår än, trots att jag känt att allt varit meningslöst i livet har jag alltid försökt våga hoppas oavsett. Det är så fint och helt otroligt egentligen hur hoppet aldrig slutar existera inom sig själv när allt verkligen känns hopplöst. Inser mer och mer hur stark jag egentligen är och har varit under alla dessa år, nej gud vad jag låter ego nu. Men från att jag alltid har känns mig värdelös, misslyckad m.m. börjar ”snällare” tankar blomma ut om mig själv. En stor del är också tack vare era fina och peppande ord ni dagligen ger mig! Min älskade tvillingsyster och familj och vänner också såklart. Och D, bästa fantastiska D på mhe får jag inte glömma heller. Det jag vill säga är att det går att börja känna lite livsglädje igen efter alla känslor av meningslöshet och hopplöshet! Mitt ordbajsande alltså..

” Även den längsta resan börjar med ett litet steg”

Nu måste hag ta tag i plugget! Hoppas ni får/har en fantastisk lördag, stor kram.

Gillar

Kommentarer