Sista februari, en sammanfattning + en kort update

Månadens bästa händelse:
• Att man börjar känna vårkänslor!
• När jag träffade D på mhe, världens bästa terapeut/behandlare jag någonsin haft + alla andra på mhe också såklart.
• När älskade syster var hemma <3
• När min fina och saknade vän K ringde och en träff bestämdes när hon kommer till Dalarna i mitten av mars (vi har inte träffats på ca 2 år)
m.m.
Månades sämsta händelse:
• Är verkligen allt kaos, oklarheter, och min besvikelse kring äsenheten + två av personalens otrevliga bemötande både via telefon och under ett besök
• Denna väntan hur allt ska bli kring vården
• Sibras andra operation för hennes juvertumörer, självklart var den välbehövlig samtidigt som det gör så ont i hjärtat och se henne med tratt, stort sår med stygn osv - Min älskade kämpe!
• Hur mitt mående bara eskalerat, jag ser knappt något hopp längre.. trots det försöker jag orka kämpa på.
m.m.
Månadens klädesplagg/detalj/sak:
Mina långa trenchcoats och mina halsdukar
Månadens bästa inköp:

Inte köpt något speciellt denna månad faktiskt, men måste säga att mitt frisörbesök jag bokade den 21 februari kommer bli det bästa och välbehövliga köpet
Månadens bästa beslut:
• När jag stod upp för mig själv under ett besök på äsenheten och sa precis vad jag tyckte/tänkte och kände trots det dåliga bemötandet jag fick och alla tårar jag försökte hålla inom mig som slutade med att jag bröt ihop tillslut
• Att jag ska försöka börja studera nu i mars, det får bära eller brista helt enkelt. Men tror studierna kan ge mig lite välbehövliga ljusglimtar.
m.m.
Månadens upptäckt:
Denna månad har jag inte gjort någon speciell upptäckt..
Månadens projekt:
Har varit att försöka fortsätta våga hoppas och tro på en lösning kring vården , snart orkar jag inte mer!


Gamla bilder ​


Månadens craving:
Koffein och kylskåpskalla apelsiner
Månadens längtan:
• Har varit att få mer klarhet kring detta kaos kring vården
• Även en extrem längtan efter vår, sol, värme och sommaren!
• Hem till min lägenhet
Månadens uppfyllda mål:
Kollade tillbaka i detta inlägg och måste helt ärligt säga att jag har kämpat på allt jag kunnat. Inte uppnått alla fullt ut, men huvudsaken är att jag gör mitt bästa och inte ger upp! Som dietisten sa på äsenheten tidigare idag ”det är ett under att du orkat kämpa så länge under så många år och hållit dig levande” (hon är jättebra och fantastisk tack o lov fast hon kan ibland säga lite klumpiga saker)
Månadens TV-program/film/serie:
Farmen, Wahlgrens Värld, Tunnelbanan, Bröllop Dop och Begravning m.m.
Månadens citat/motto/ledord:
Fortsätta våga hoppas och tro + att aldrig ge upp är det jag försökt intala mig hela februari fast jag bara känner en stor meningslöshet
Månadens 3 mest besökta inlägg:
1. Våren är så välkommen + en lista
2. Monday!
3. Veckans lista


Uppdaterar kanske mer imorgon 

Ville bara mest göra en sammanfattning av februari och säga hej typ. Vet inte vad mer jag ska skriva för tillfället, kanske uppdaterar mer imorgon! Under kvällen ska jag försöka läsa ikapp lite blogginlägg, orken har inte funnits riktigt under dagen. Hoppas ni får en toppenfin kväll fina ni, kram på er.

Gillar

Kommentarer

Monday!

Peppande citat 

Citat från Tumblr & andra sidor


Måendet har försämrats mer än vad jag vill erkänna för mig själv och här på bloggen. Det är outhärdligt, vet inte vad jag ska ta mig till längre. Meningslösheten och hopplösheten sköljer över mig, men trots det försöker jag finna hopp och ljusglimtar. Att ge upp är inget alternativ!

Allt blir bara tuffare också när det är sådan stor röra och massor av omständigheter kring vården + en hel del annat.
Min älskade Sibra ska även opereras för sina juvertumörer imorgon eftersom dom har kommit tillbaka sedan förra operationen i oktober 2018. Jag hoppas innerligt att tumörerna ej hunnit sprida sig till inre organ eller andra kroppsdelar och att operationen går som den ska utan komplikationer! Dygnen efter Sibras operation kommer bli ganska så sömnlösa och bara vara en hjälpande hand så mycket som möjligt åt henne. Såklart ta hand om mina andra två älsklingar också!


Med detta sagt så kommer det bli fortsatt dålig uppdatering här på bloggen som det varit de senaste dagarna. Har sagt det förr, tack tusen gånger om till er som ger så otroligt fina och peppande kommentarer! Det betyder otroligt mycket och får mig att orka fortsätta kämpa, tack för att ni finns! Ni är helt fantastiska och fina inifrån och ut. Massa kramar och kärlek till er! Får se när ett inlägg kommer nästa gång helt enkelt. Kommer såklart göra mitt bästa att försöka ha ork och energi till att fortsätta läsa en del av era bloggar. Lämnar alltid spår efter mig för varje blogg jag besöker/inlägg jag läser via en kommentar eller gilla (här på nouw)

Bildrepris från förra veckan på vägen till mhe-kliniken/Mora. Magiskt vacker vy, verkligen som terapi för själen!

Kram och ha det bäst! 

Gillar

Kommentarer

Veckans lista

Veckans lista V.7

VECKANS BÄSTA: När min älskade syster var hemma, besöket hos D på mhe + mejlpepp av henne i fredags och att hon troligtvis ska ringa mig nu i veckan som kommer, när min fina vän E ringde via messenger/facebook från Barcelona,
VECKANS MYSIGASTE: Gos med katterna som alltid och att få ha syster hemma!
VECKANS TRÅKIGASTE: Alla oklarheter kring vården fortfarande, får panik och vet inte vad jag ska ta mig till längre! + Att jag inte har något förtroendet för ätstörningsenheten överhuvudtaget när kaoset pågått i över ett halvår.
VECKANS MÅENDE: Inte alls bra, så mycket tårar, mer och mer ångest som övergått i panikångestattacker. Orkar inte!
VECKANS LÄSKIGASTE: ?
VECKANS GODASTE: Den perfekta mogna och galet goda ananasen jag åt igår med pappa!
VECKANS JOBB/STUDIER: Fortsätta kämpa, det är som ett heltidsjobb
VECKANS KLÄDESPLAGG: Mina nya skor trots att det inte är ett klädesplagg
VECKANS LÅT: Lyssnat på så mycket, bland annat: Lissie, Simon & Garfunkel + andra gamla godingar,, The Script, Foxes, Molly Sanden m.m.
VECKANS LÄNGTAN: Min fina vän E, min älskade syster och massa annat
VECKANS FILMER/SERIER/TV-PROGRAM: Samma som förra veckan, farmen, efterlyst + dokumentären efter, talang, tunnelbanan, gåsmamman, wahlgrens värld m.m.
VECKANS TIPS/LÄRDOM: Trots att jag blir trampad på ska jag fortsätta stå upp för mig själv, alltid!

Gillar

Kommentarer