Bird box & It’s my birthday

Gårdagskvällen var supermysig och välbehövlig. Efter mycket velande om vilken film vi skulle se bestämde jag, E och L oss att se Bird Box med Sanda Bullock (en av mina favortitskådespelare) och den var så bra. Sådana typer av filmer brukar jag inte tycka om och jag var väldigt skeptisk i början av filmen, men som sagt den var så bra - Filmtips!Idag är det min och älskade syster E’s födelsedag, 24 år - helt galet! Att få dela dagen med henne år efter år är oslagsbart, min andra halva ❤️ Dagen startade på bästa sätt, paketöppning för systers del eftersom jag redan fått mina presenter och vår älskade Sassie som åt en mängd mat hon inte har gjort på 2-3 veckor, tårar av lycka! Vi vågar inte riktigt hoppas på för mycket eller hur jag ska säga. Vi tar dag för dag och önskar hon får leva med oss några år till! Även en varm skön dusch blev det nu på morgonen och det mina vänner är svårslaget, saknar mitt badkar hemma nu.

Som jag skrev igår på blogglistan är födelsedagen oplanerad, vi ska hinna med en sväng på stan iallafall innan E och L åker hemåt igen. För min del blir annars mitt nyår och min födelsedag lugn, ta hand om katterna pga alla fyrverkerier som kommer smällas ikväll och bara mysa med dom i soffan! Liksom när man inte mår bra finns inte orken till någon större tillställning tråkigt nog, men så får det va just nu. Bara hoppas på att 2019 blir ett bättre år!


Mitt hår förra nyår / Jag & E / Min fina blombukett jag fick förra året i efterskott av en fin vän när vi bodde tillsammans 


Hoppas ni får en toppendag och gott nytt år på er! Kram

Gillar

Kommentarer

Söndag & Lista om mitt 2018

Tjolahopptjolahej! Idag har jag börjat plocka bort julen sakta men säkert, städat, tvättat m.m. Har också pratat med veterinären om råd angående Sassie, som jag skrev igår ser det inte så ljust. En mardörm, men än finns ett litet hopp och jag fortsätter önska och hoppas!

I skrivande stund är syster och hennes sambo påväg hit, blir filmkväll när de kommer! Ska verkligen bli galet mysigt måste jag säga. Jag har även precis beställt spegeln jag skrev om igår, längtar tills den kommer så jag kan sätta upp den på väggen! Bara en tur till Ikea och köpa hyllan som återstår sedan är hallen on top.

Eftersom mitt år inte har varit det bästa, snarare ett av mina värsta år så blir det ingen årsresume för min del. Men jag hittade på en lista kring året så det får bli denna istället för en årsresume helt enkelt :)


Lista om mitt 2018

Gjorde du något under år 2018 som du aldrig gjort förut?
Ja, bland annat sökt till en vård och omsorgs utbildning som börjar om exakt 9 dagar m.m.

Genomdrev du någon stor förändring?
Nej egentligen inte förutom att jag påbörjade behandling på ätstörningsenheten igen efter flera år utan vård/hjälp.

Vilket datum från år 2018 kommer du alltid att minnas?
Bland annat 24 februari då jag gick på Sabina Ddumba konsert + mammas 50års kalasande.

Vilka länder besökte du?

Inga alls tråkigt nog,

Bästa köpet?
Hmm... har inte köpt något speciellt, endast saker jag varit i behov av.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Inget jag kommer på, men allt umgänge med min älskade syster gör mig alltid glad!

Saknar du något från år 2018 som du vill ha år 2019?
Jag vill uppleva mer lycka detta året och inte bara ångest och tårar.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Massor!!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit, haft extrem ångest, isolerat mig m.m.

Favoritprogram på TV?
Vår tid är nu, Så mycket bättre, Tunnelbanan m.m

Bästa boken du läste?
Läser sällan, men Glöm mig av Alex Schulman. Handlar om hans uppväxt och medberoende, väldigt hjärtskärande bok och så himla bra! Mycket igenkänning..

Bästa helgen?

Kommer inte ihåg någon speciell just nu, tråkigt men sant haha.

Vad var din största framgång i skolan 2018?
Att jag lyckades och orkade studera så jag äntligen fick mina slutbetyg.

Din största framgång på det privata planet?

Ingen framgång alls faktiskt, mer än att jag tog det läskigaste och jobbigaste beslutet att börja behandling på ätstörningsenheten igen efter många år utan hjälp/vård.

Största misstaget?
En hel del som jag ej orkar ta upp.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare om jag ska vara ärlig!

Vad spenderade du mest pengar på?

Celsius

Vad gjorde du på din födelsedag 2018?

Jag fyller år imorgon, men kommer inte fira speciellt mycket. Vad jag vet nu blir det en lugn dag, samt ta hand om katterna med fyrverkerierna som skrämmer livet ur dom

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja, abslout finns massor med saker/händelser som skulle kunnat gjort detta år bättre..

Vad fick dig att må bra?

Min tvillingsyster och mina älskade katter!

De bästa nya människorna du träffade?

Har inte träffat några nya människor i år sorgligt nog

Mest stolt över?
Att jag lyckades och orkade studera, samt få mina slutbetyg så jag kan fortsätta studierna.

Högsta önskan just nu?
Att 2019 blir ett bättre år!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Jag tänker fokusera på rätt saker, sådant som ger mig positiv energi m.m.

Vad vill du säga till dig själv inför 2019?

Oj massor... Skratta, gråt, va spontan, VÅGA, släpp lite på kontrollen, tro på dig själv och ta vara på livet m.m.Hoppas ni har haft en toppenbra dag och att eftermiddagen/kvällen fortsätter så! Kram

Gillar

Kommentarer

Lördag och Inredning

Hallihallå på er!

Idag har jag varit ute på presentjakt med mamma eftersom jag och min tvillingsyster fyller år på måndag, skönt att ha det avklarat nu! Var meningen att jag skule ta en sväng på stan också, men det hann vi aldrig med tråkigt nog. Jag hänger inte läpp för det :) En av mina morbröder och hans en kompis hälsade på här hos mamma, så mycket skratt och otroligt trevlig som alltid när vi ses! Det var ett tag sedan jag träffade honom så det var verkligen jättekul att han kom förbi.

Annars är det fortsatt kämpigt med Sassie, det ser inte så ljust ut nu och det får mig att gå sönder. Liksom hon har varit min bästa vän sedan jag var 7 år, går inte och beskriva med ord hur ledsen jag är. Min älskade kämpe <3 Jag trodde verkligen det var på bättringsvägen, det höll i sig några dagar och nu går det utför igen. Fan! Förlåt att det blir så deppigt kring katterna, men de är verkligen mitt allt!


Denna spegel kommer bli en av mina presenter, ska beställa den imorgon! Det är rea på royal design och jag är så nöjd! Den är 500 mm, alltså 50 cm i diameter. Tanken är att jag ska ha den i hallen, tror det blir superbra! Här kan ni kika på spegeln .

Alla 6 bilder är från google, pintrest, tumblr m,m

Även denna hylla från Ikea i Vittsjö serien ska jag ha i hallen. Den ska jag köpa själv så måste verkligen till Ikea snarast. Längtar tills jag har både spegeln och denna hylla i hallen. Spegeln ska alltså hänga ovanför hyllan fast det kanske ni förstod 😅

Beslutsångesten har varit on top om jag ska ha en svart eller vit hylla, men nu har jag bestämt mig för den vita. Kommer nog vela ett tag till ändå om jag känner mig själv rätt. Självklart kommer bilder så fort jag inköpt både spegeln och hyllan!


Resten av eftermiddagen/kvällen blir lugn och kommer spenderas i soffan framför tvn, mys! Hoppas ni får en toppenbra kväll, kram

Gillar

Kommentarer