New shoes & makeup favorites

Innehåller affiliate-länkar

Igår kom äntligen mina nya skor som jag har beställt från skopunkten! Så otroligt fina, sköna och varma - precis som en vintersko ska vara! Jag är verkligen galet nöjd och en fördel är att skopunkten har riktigt bra priser på skor. Så småningom kommer det outfit bilder med skorna och utan också såklart! 

Första bilden från skopunkten!

Tänkte även passa på att dela med mig utav några av mina sminkfavoriter.

Första bilden: 1. Ofra Cosmetics makeup fixer / 2. Bronzer från TheBalm / 3. Highlighter från TheBalm / 4. Primer från TheBalm / 5. Concealer från TheBalm / 6. Foundation från BareMinerals / 7. Foundation från Lumene


Hoppas ni får en kanonfin fredag! Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Torsdag, påbörjat julbak & skam

Hejsan svejsan, nu börjar julfeelingen bli on top. Det har snöat till och från hela dagen, men det har inte kommit så mycket så det täcker gator och så. Verkligen supermysigt måste jag säga! Nu fattas bara julpyntet. Helt galet att det är den 1 december på lördag, tiden har bara sprungit iväg nu de senaste veckorna tycker jag.

Påbörjade julbaket lite smått, blev saffransbullar med vaniljfyllning + vitchoklad och saffransdrömmar doppade i mjölkchoklad. Jag ska fortsätta med bakandet i helgen och kommande vecka. Älskar att baka!!Har inte så mycket mer på hjärtat för tillfället, det är fortfarande tufft och vet inte hur ”öppen” jag vill/ska vara riktigt. Vet samtidigt att jag inte ska skämmas för anorexin och depressionen, sorgligt nog gör jag det. Känner bara så fruktansvärt mycket skam. En hel del kaos kring vårdens sida just nu och jag är ganska så ovetandes om vad som ska ske , men tacksam för att min behandlare är så grym och helt fantastisk!Vill även passa på att be snabbt om ursäkt för att jag inte är så aktiv kring att läsa och kommentera bloggar m.m. Lämnar alltid avtryck efter mig i form av "gilla" (på nouw) eller kommentarer när jag läser blogginlägg. För tillfället läser jag endast två bloggar och ibland när jag orkar blir det fler bloggar. Den lilla energi jag har går till att göra allt viktigt och det jag behöver. Sociala medier + allt annat kommer vid sidan av.Nu ska jag handla, hämta ut mina nya skor (kan visa dom sen) + två andra paket, in på apoteket och hämta ut ett recept som jag äntligen har fått!

Hoppas ni mår bra och har en toppenfin dag! Kram

Gillar

Kommentarer

Måndag & pepp på julbak

Hejsan hoppsan!

En uppdatering sedan sist var det ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt mer än den senaste veckan har varit riktigt tufft. När jag trodde att det mesta höll på att få en lösning och äntligen "vågade" slappna av kommer en hel drös med motgångar och man känner sig som en kvaddad padda tillslut. Nu önskar jag bara på att det mesta ska få en lösning efter nyår, troligtvis väntas en dagvårdsbehandling på ätstörningsenheten, jag ska försöka ordna terapi på egen hand privat eftersom min terapeut på mhe äntligen kommer tillbaka från 1års ledighet och en hel del annat. Det kommer bli bra tillslut hoppas jag. Nog om tråkigheter.

Annars börjar det bli riktigt kyligt ute, nu fattas bara snön så är julfeelingen on top! Jakten på inköp av julklappar har påbörjats lite smått och imorgon ska jag börja julbaka. Bakning är verkligen terapi för själen för mig då jag ÄLSKAR att baka. Så pepp på julbak!

Förra årets julbak!

Ett bröd som vi har i släkten / Saffransbullar med vit choklad / Knäck / Tryfflar / Rocky Road / Snickers / Ännu mer bullar / Saffranssnittar med mjölkchoklad


Ville mest bara kika in och säga hej och ge ett litet livstecken typ. Hoppas ni har och får en toppenfin måndag, kram!

Gillar

Kommentarer