My friday, ootd details & pictures from today

Hallihallå och go'kväll på er, min fredag har varit väldigt lugn och det känns otroligt skönt då jag är helt slut sedan igår. Samtal med systeryster, en del plugg och så inni bomben fint umgänge och välbehövligt prat med min älskade pappa. Annars så ser ni här nedan hur jag har gått klädd idag typ. Tokälskar verkligen trenchcoats!! Så småningom kommer det bättre outfits bilder för dessa är inte så mycket att hänga i granen kan jag tycka. One step at time.


Kvällen spenderas nerbäddad i soffan framför ett par sereavsnitt av Homeland, helt fast och så jäkla bra serie! Och självklart massa kattgos med mina tre älsklingar <3 Hoppas ni får en kanonfin kväll. Massivs med kramar!


Pictures from today

Fin utsikt / Celsius tokig som jag är fyndade jag en platta celsius för endast 249 spänn / Qournwook förberedelser till middag

Mina tre trötta älskade katter! Sassie, Sibra och Tessie - Så mycket kärlek!

Gillar

Kommentarer

Fredag & tankar.

Jag har kommit till en punkt...

Jag har kommit till en punkt (egentligen för länge sen) där jag vill bryta med allt som har med ätstörningar att göra och ett steg är sociala medier. Jag har redan slutat läsa en del bloggar trots att jag fortsätter följa dom här på nouw, ser endast bild, rubrik och kommentarer, men totalt slutat läsa för det gynnar inte mig för fem öre och jag har bestämt mig för att sluta följa alla sådana typer av bloggar där det skrivs för mycket om det då jag inte vill ha det i mitt flöde. Liksom de som skriver minsta lilla detalj om sin ätstörningsbehandling, skriver om mellanmål hit å dit, vilka mål den har uppnått eller vad den ska jobba på, ”utmaningar” som är avklarade eller ska klaras av, m.m. Det lockar oftast eller endast läsare som själva är sjuka med eller utan blogg. Verkligen ledsamt och frustrerande!

Man kämpar för sin egen skull att bli frisk och fri, varför behöva få bekräftelse hela tiden via kommentarer eller liknade? Och oftast är det ju bara från andra som är sjuka, jag är glad att jag slipper sånt och ännu mer nu när jag bytte bloggnamn samt håller mig borta från sådana typer av bloggar där det blir för mycket ätstört innehåll. Vi alla med någon form av ätstörning har olika svårigheter. Grunden i problematiken må annars vara den samma för oss alla, maten. Förövrigt har vi olika svårigheter, historier/bakgrunder, kunskaper och upplevelser m.m.Vägen till friheten ser olika ut för alla som kämpar mot en ätstörning. Ingens resa är den andras lik så det är bara dumt att jämföra sig eller påpeka andras behandlingar, matscheman, bakslag, framsteg och utmaningar som man oftast ser på dessa bloggar. Till sist är detta absolut inget personligt till någon, utan jag måste göra det för min skull, för min tillfrisknad, för min väg till att bli frisk och fri.


Gillar

Kommentarer

Recovery reminders

~tumblr~

Gillar

Kommentarer