Vardag

Som några av er kanske vet om så har jag och Alexander flyttat till en lägenhet, äntligen! Så skönt att ha flyttat hemifrån och med någon jag tycker om och älskar väldigt mycket. Det är en tvåa på 55kvm, alldeles lagom stor för två personer och en hund tycker jag. Det jag gillar mest är att vardagsrummet, köket och hallen liksom sitter ihop. Det blir som en öppen planlösning om ni förstår vad jag menar. Sovrummet är lite liten men det går in en stor säng, som vi dessutom har köpt helt ny, vi har en stor garderob på ena kortsidan och så får datorn plats där inne. När vi får iordning allt så tror jag verkligen att det kan bli så galet mysigt, eller jag ser det iallafall. En stor säng men fin huvudgavel, en fjäderlampa i taket, mysig matta och en tjock gardin för garderoben. Får ni upp samma bild som mig? haha.

Just nu har vi lånat lite möbler av nära och kära såsom soffan och soffbordet är min mammas egentligen, köksbordet är mormor och morfar och tvbänken har vi fått av Daniella. Men vi håller utkik efter egna möbler och någon gång i början av nästa år vill vi köpa egna möbler. Jag har även fått ärvt ett gammalt skåp som min farfar har haft en gång i tiden så jag och Alexander har väl renoverat den kan man väl säga. Vi båda är jätte nöjda med hur den ser ut, ni får se före och efter bilder här nere. Ni kommer få uppdateringar om hur lägenheten ser ut längre fram.

Är verkligen super nöjd över hur skåpet blev, knopparna köpte jag faktiskt på wish. Super billiga och väldigt bra i kvalitet. Det enda är att jag skall måla lite svart färg på själva "nyckelhålet" på ena dörren. Det får bli lite längre fram. Spegeln fick jag av min mamma, det där "trädet" fick jag av min chef. Tycker den står jätte bra där. En kruka ska fixas till den men hittar ingen fin..

Likes

Comments

Vardag

Jag har åkt på en sån himla förkylning ska ni veta. Snorig och ont i halsen. Känner mig helt slö i kroppen.. Jag red aldrig igår utan var på hemse och jobbade på Hemse torgdag, idag frågade en tjej i stallet om hon kunde få rida han så det ska hon göra. Imorgon skall jag rida iallafall har skrivit kondition på schemat men får se om min kropp orkar med det. Något annat som har hänt är att jag just nu är hundvakt så istället för en hund springer runt mina ben så är det två stycken. Denna hund var jag hundvakt åt förra året också. Så himla kul tycker jag. Jag har även tatuerat mig, skulle egentligen göra det den 20 oktober men kunde komma in tidigare för en person hade avbokat. Tjiho.
Vi har ju fortfarande stängt på jobbet så mina vardagar spenderas ungefär hela tiden framför tv eller dator men det beror på att jag också är sjuk faktiskt. Imorgon skall jag rida, köra Alexander till en middag och hämta eventuellt. Skall kolla om kusinen vill rida sin häst också. Lördag och Söndag är inget planerat mest spendera tiden hemma med hundarna och Alexander.
Nu ska jag städa lite, plocka i diskmaskinen, plocka lite bland mina grejer. Ja hemmafru ungefär.

Likes

Comments