Header

För det första vill jag bara säga förlåt för att jag inte har gjort så många inlägg idag ...

Men iaf imorse så åt jag frukost gjorde i ordning mig aa allt det där man brukar göra på morgonen, efter det tog vi cyklarna och cyklade ner till stranden och var där till runt kl 16. Åkte hem och träffade Felicia, åhh så som jag har saknat henne. Ät hamburgare nom nom och sen cyklade jag och Felicia (haha det låter typ som om jag pratar om mig själv) ner till en camping som ligger här. Träffade några killar och var med dem till kvar över nio. När vi kommit hem så gick vi till Felicia och där har jag vart tills klockan 23. Nu har jag borstat tänderna och tagit på mig min Musse pigg (stavas det så??) och krupit ner i sängen, så här är jag nu och skriver detta inlägg till er :)))

Här är lite bilder från dagenLikes

Comments

Hej
Just nu så är jag vid stranden och solar i Öland. Solen skiner och det är 26 grader just nu. Vi har tagit med oss saft och laktosfri vanilj kvarg mums, om ni har smakat på vanilj kvarg så smakar det som typ vanilj kräm eller nått as gott :)

Ska försöka ta lite bilder idag och lägga upp här senare ikväll, hörs sen, p&kLikes

Comments

Hejj peeps!!
Nu så åkte vi precis ifrån Åhus och är påväg till Öland som det står i rubriken. Det tar typ 3 timmar eller nått att åka ner så ah, hoppas vi stannar på donken haha ;)

Denna veckan har vart underbar asså, runt 30 grader varje dag och varmt i havet. Ätit aa god mat varje dag och haft roliga kvällar, tummen upp för denna veckan kan jag bara säga. Men veckan som kommer tror jag, eller tror och tror jag vet att den kommer bli grym. Ska få träffa Felicia som jag inte träffat på ett helt år saknar henne såå mycket.

Men jag skriver ett inlägg till er lite senare idag bye bye

Me and my sis


Likes

Comments

God morgon
Idag så ska jag åka till Öland, men eftersom det är så fint väder så har vi bestämt att vi ska gå ner till stranden först och vara där ett tag. När vi åker ner mot Öland så ska vi kanske stanna i Kalmar för att hälsa på en släkting.

När jag kommer till Öland så kanske det blir lite videoinlägg och sånt. Åhh längtar så mycket till Öland nu!! Ska bli så himla kul

Men nu ska jag göra mig i ordning, ta på mig bikini och jag tror det blir klänning idag

P&K


Likes

Comments