Header

http://feliciafalkestad.blogg.se !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sitter i skolan och har personlig försäljning där vi håller på att ''starta'' ett eget företag, mycket att tänkta på haha.
annars slutar vi halv 4 tror jag? och då blir de gymmet!

Likes

Comments

ringer klockan imon så har lagt mig i sängen och ska bara spela några banor candy crush sen tänkte jag sova, har kollat lite paradise och fysiken vad jag vill ha ut jeppe, han har inget där och göra. blir så frustrerad ÅH!
anyway, bloggar mer imon puss.!❤

Likes

Comments

ligger just nu i sängen och kollar på farmen, har varit och tränat och idag bestod passet av easy line + 40 minuter kondition varav 20 min på crosstrainer och 20 min på cykel, kände att jag av var helt slut efter, men fan vad duktig jag var!

för ett halvår sen klarade jag inte ens av att springa 10 min, men nuså. är faktiskt lite stolt!

annars, käkade jag lite när jag kom hem, blev snitzel ris och gräddsås, med massa grönsaker, tog dock ingen bild, ber om ursäkt för de!👎

Likes

Comments

..varför jag inte bloggat, tror ni kan lista ut de själva haha, okejdå,  jag orkade inte helt enkelt. woops!

anyway, börjar vid 1 idag och ligger hemma i sängen och väntar på att posten ska komma då jag väntar ett paket, och då måste man tydligen vara hemma för att skriva på att jag fått de , problemet är bara att jag börjar vid 1 och dom kommer mellan 10-14 och dom har inte kommit än .. men dom har en timme på sig sen måste jag faktiskt gå till skolan….!

gymmet väntar efter skolan med, har idrott och där tror jag de var easy line så först blir de easy line sen konditionspass, 30-60 min!
tänkte springa intervaller iallafall i 30 min sen tror jag att jag cyklar eller kör någon annan konditionsmaskin i 15-30 min, och mage på de!
låter toppen tycker jag!*
precis käkat lite frukost med och de satt fint i magen, ska dock koka upp något ägg innan jag beger mig till skolan med eftersom man ska ha protein innan träning så de är bättre än inget 😄 puss!

btw tog kort på min kisse i morse och galet vad lång han blir när han sträcker på sig *blink* 

Likes

Comments

kom nyss ut ur en lång dusch, tog kanske 30-60 min hehe, var så galet skönt att bara stå i varmt vatten när man varit ute i kylan, och ännu bättre efter ett träningspass då man är helt slut! 👌
har käkat lite mat och nu ligger jag i sängen, helt slut haha..
väntar dock på att ebba ska komma hem så vi kan börja jobba med hemtentan som skulle vart inne innan jul 😝!


 

Likes

Comments

kom på att jag glömde blogga i morse innan jag stack till skolan, tänkte blogga men hann inte..!👎 
slutade skolan vid 11.40 idag, gick direkt hem och pluggade teori och det resulterade ännu ett godkänt prov, har jäkligt mycket kvar men ska plugga varje dag nu så jag hinner, har trots allt 2 månader på mig = ungefär 60 dagar, så det hinner jag nog!

dagens planer just nu är att koka upp några ägg och käka innan jag drar till gymmet med ebba och kör kondition 1h!
konditions passet kommer se ut följande:
* 30 min intervall springa/powerwalka
* 30 min cykel 

eller om vi kör 20 min cykel och avslutar passet med 10 min på någon annan konditions maskin men siktar nog mot 30 min cykel!

bloggar mer sen, puss!💗

frukosten idag bestod av:
* havregrynsgröt med frysta hallon över!

Likes

Comments