Regn & Jordgubbar

Efter flera dagar med mulet väder, små regn och allmänt växlande konstigt väder så bestämdes sig regnet idag för att bara ösa ner.

 Jag har precis blivit färdig med fix och träning här hemma och nu ska jag bara mysa ner mig resten av dagen i soffan med massa jordgubbar, kiwi och ha seriemaraton. 

Bilderna är tagna igår eftermiddag i Side då vi fick se en jätte fin stor regnbåge ☔☀

Likes

Comments

mbagling
mbagling,
Hej. Jag undrar hur vädret brukar vara i mitten på maj? (14-21 maj) brukar det vara sol och badväder? Eller vad kan man vänta sig för väder och temperaturer kring dom datumen? Hoppas du vill svara.
FeliciaEwelyne
FeliciaEwelyne,
Hejhej! Vädret i maj brukar vara fint med behagliga temperaturer och mestadels soligt under månaden men eftersom vi har ett tropiskt klimat här så kan man aldrig riktigt veta säkert. Förra året hade vi regn i både maj och juni vilket aldrig har hänt under de andra två åren jag har bott här. Så tyvärr kan jag nt ge dig mkt bättre svar än så men som sagt det brukar vara väldigt fint i maj!
nouw.com/feliciaewelyne
linda_j_andersson
linda_j_andersson,
Fina bilder vännen! Saknar dig! :)
www.lindajohanna.se
FeliciaEwelyne
FeliciaEwelyne,
Åh jag saknar dig också gumman!!
nouw.com/feliciaewelyne
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Instagram @feliciaewelyne

Instagram feliciaewelyneInstagram feliciaewelyneInstagram feliciaewelyneInstagram feliciaewelyneInstagram feliciaewelyne