Header

Hejsan Allihopa!!

Som titeln lyder så fyller jag 18 idag, vilket känns helt sjukt. Jag är alltså myndig och behöver inte längre ha mina föräldrars tillstånd till att göra saker.

Jag har iallafall haft en fin födelsedag & började den med att göra halkan, 06.15 begav jag mig ifrån Kristianstad till Olofström och jag kan med handen på hjärtat säga att det var bland det roligaste jag har gjort.

När jag sedan kom hem så blev jag firad av min familj och jag måste bara säga att jag har världens snällaste föräldrar. Jag fick ett par superfina örhängen från Pandora 😱, ett vinglas från Carolina Gynnings kollektion, ett rosévin, ett presentkort på hunkemöller och sedan fick jag även pengar till en bil. Kan bara säga att mina föräldrar är bäst & jag älskar dom över hela mitt hjärta ❣️

Sen får vi ju inte glömma att min snälla lillebror Philip gjorde en jättefin tårta till mig och den var supergod! 👌🏼

Här kommer bilder på vad jag fick!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
I torsdags så åkte jag upp till Stockholm med min familj & pojkvän. Det var första gången för mig i Stockholm och jag kan helt ärligt säga att jag trivs som bäst i den fina staden.

Iallafall så på fredagen så gick en av mina största drömmar äntligen i uppfyllelse. Jag fick äntligen se Justin Bieber live. Jag grät av ren och skär lycka under hela konserten & det var den bästa dagen i mitt liv. Kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt har sett han live, känns så overkligt.

Idag så åker jag tyvärr hem & ska vara framme i Hässleholm om ca 15 min. Här nedan kommer lite bilder/videos från Stockholm.

Likes

Comments


För ett par veckor sedan så hände det en liten förändring med mitt hår. Fick för mig att färga det rött/lila och såhär blev resultatet! blev väldigt nöjt till slut, och trivs superbra i denna färgen.


Likes

Comments