Hej på er igen. Det var ett bra tag sedan vi hördes sist, och det är därför att vi bestämt oss för en sak. Vi har bestämt oss för att lägga ner denna bloggen. Felicia har svårt att hinna med både blogg, Youtube och två hästar. Därför har vi valt att göra en ännu större satsning på Youtube.

Jag (Emma) kommer dock fortsätta blogga, fast på egen hand. Men jag valde att starta upp en ny blogg. Liksom börja om från 0. Vi kommer ha kvar denna bloggen ändå. Det är ett helt år av en massa minnen och roliga upplevelser. Det blir ju verkligen en dagbok.

För er som vill fortsätta följa mina hästfyllda dagar, åsikter och en massa fräscha bilder kan följa min blogg här: @emmacarlander (nouw.com/emmacarlander)

Men som sagt, vi kommer ha Youtube-kanalen tillsammans ändå, så glöm inte prenumerera på oss där för att inte missa något.

Tack för den fina tiden här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Igår publicerades en video på vår kanal i samarbete med personligalmanacka.se. Om ni missade den så tycker jag att ni borde gå in och kolla den. Även lite klipp ifrån ridpasset finns med.

I videon presenterar vi en tävling som verkligen är värt att vara med på. Ni har chansen att vinna en egen designad almanacka! Hur kul?

1. Följ @emmacarlander @felicia_berndtsson & @personligalmanacka på Instagram.

2. Prenumerera på vår kanal (FeliciaEmma Blogg)

3. Kommentera att du är klar och din mailadress på vår senaste video! 🎉

Likes

Comments

Nu finns det en ny video ute på kanalen. Lite annorlunda denna gången, men vi hoppas att ni tycker om den ändå! I slutet av videon så presenterar vi också en tävling som verkligen är värt att vara med på, så kolla in den!

Likes

Comments

Omtumlande kväll. Gizmo och jag ska gå en kvällsrunda och sen sova. Det blir tidigt i morgon också.

Godnatt.

Jag skriver om ridpasset i morgon, lovar!

Likes

Comments

Hoppade nyss på tåg nr 2 av 2. Från Halmstad till Falkenberg, så det är bara några minuter. Sen ska jag bara in till stan en sväng innan Mulle ska trimmas.

Det är varmt idag, men för bästa träning så får det nog bli ridhuset ändå. Känner att han behöver det.

Idag red vi ett dressyrpass i skolan som avslutades med en skrittrunda ute. Så himla skönt väder. Jag hade en häst som är rätt seg, och nu efter helgen så är dem inte på sina bästa sidor kanske. Så det gick väl sådär för mig.

  • Emma

Likes

Comments

ÄLSKAR måndagar. Nu för tiden i alla fall.

Startar dagen med att åka upp till skolan i Helsingborg, äter frukost med gänget på tåget, redigerar lite video. Sen har vi "stallet" som första lektion från 8.45-12.00. Rider lektion, myser med hästarna, mockar, fixar hö, hagar, släpper ut hästar och sånt. Sen är det lunch.

Efter det har vi engelska, och sen slutar vi. Tar tåget hem och trimmar Mulle. Perfekt dag.

Ser fram emot varje dag i skolan. Längtat efter den känslan.

Likes

Comments

Hej!

Igår satt jag och försökte skriva här, men datorn var inte på min sida. Jag kom inte in på internetet och det slutade med att jag bara kunde ladda över några av bilderna från igår via mobilen.

Passet igår kändes i alla fall väldigt bra. Han var pigg som bara den, och väldigt på, men mjuk när han väl koncentrerade sig. Han var superfin i galoppen och gjorde bytena klockrent, dock fick vi inte det på film när det var som bäst, såklart. Ni kommer få se lite från ridpasset i en kommande video som kommer upp i veckan. Jag har suttit och redigerat den idag, och jag kan börja med att säga att det är en lite annorlunda video, men vi hoppas att ni kommer tycka om den ändå.

Idag ska Mulle ridas ett pass i ridhuset tror jag. Dressyr. Verkligen trimmas ordentligt, men fokuset ska i första hand vara på min ridning. Jag måste försöka slappna av och inte hjälpa Mulle hela tiden, utan kunna fokusera på mig och försöka finslipa detaljer på mig själv, för när det sitter så kommer jag också kunna få ut det bästa av Mulle. Måste få in rätt tänk i huvudet och försöka få in min nya ridning på honom!

I morgon är det måndag igen. Jag är taggad som vanligt. Älskar måndagar. Ni tror jag skämtar nu va? Men nej. Börja om på ny vecka, tillbaka till skolan, rutiner. Vi har grymt kul hela dagarna, så jag ser fram emot varje dag. Underbart.

En dag kommer du få lära en lycklig allt du lärt mig ❤

Likes

Comments