Header

Efter mitt springpass igår, mumma. Just nu är jag barnvakt ett tag, sedan blir det ett springpass. Sen ska jag fixa mig för jobb, och efter jobbet ska jag försöka pallra mig till gymmet får se hur bra det kommer gå. Känner att jag verkligen måste komma igång med träningen igen.
Pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

Efter Åre så kände vi att vi skulle ha picknick i bakluckan, så då drog vi oss till Frösöns utsiktstorn. Så satt vi där ett tag och kollade på utsikten och bara myste. Efter det så ringde jag till klara och frågade om hon vill hänga med och åka bil, så då hämtade vi upp henne och bara åkte runt ett tag. Sedan vart det donken, men sen kände jag mig döds trött så då tog vi oss hemåt. Så mysig dag

Likes

Comments

Imorse fick jag ett sms från Tore som sa, vi drar till Åre och käkar middag. Så blev det, någon timma senare satt vi i bilen påväg. Först gick vi runt och kollade lite på byn och jag fick med mig lite smink. Sedan drog vi oss mot Holiday Club för att äta på oleary's. Det vad super gott, och nu sitter vi med musik på högsta volym i bilen påväg hem efter otroligt lyckad dag.
Pusss

Likes

Comments

Everyday

Varit barnvakt från ungefär 10 på morgonen till kl 6 på kvällen. Vi har haft det super mysigt, och var även barnvakt åt honom igår. Sedan efter det tog jag och Klara oss en cykeltur ner till sjön för att bada, svinkallt men vi badade ändå. Hehe. Sen träffade jag Johannes ett tag som kommer hem från Skåne i några dagar nu under midsommar. Trevligt trevligt. Sen nu ska jag fixa allt tills imorgon, och har lite lätt panik då jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig.... Åhhhh

Likes

Comments

Fyllt år och firat min födelsedag med fin middag, och fick fina presenter och även en resa till New york.

Sedan min första krogenrunda, som var så fantastiskt kul!!

Sedan har jag firat min 18års dag med mina vänner, och festen var igång till 4 på natten. Bland det roligaste jag gjort

Sedan haft myskväll med världens bästa tjejer, vi var bara vi hela kvällen och drack öl och hade det bäst.
Sedan en dag på stan med Tore för att sedan gå hem till han och planera båda våra Stockholms resor i sommar.
Den här sommaren kommer verkligen bli underbar

Likes

Comments

Likes

Comments

Bilder från vårt uppträdande igår och även från en mysig stund vid minnesgärdet. Alltså livet är enbart stress nu, men snart är det jobbiga över och då ska verkligen uppdateringen bli bättre jag lovar!!!

Likes

Comments