Header

I fredags köpte jag hårfärg och sa adjö till det blonda. Är väldigt nöjd, och tror jag kommer ha kvar detta ett bra tag! Varför det har varit dålig uppdatering är för att min dator mer eller mindre har lagt ner, varför är oklart men ska försöka lösa det. Då jag helst vill ha bilder jag tar med kameran på bloggen. Har även haft fullt upp nu när Palmcrantz har flyttat till Wargen, mycket att anpassa sig efter men känns väldigt spännande vad detta kan ha att erbjuda så är hel nöjd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday

Min fredag och lördag spenderades med sanna, igår myste vi hemma hos mig ett tag för att sedan gå hem till Isak. Där satt vi bara mest och skratta och hade det trevligt. Vi sov hemma hos Sanna för att sedan på morgonen åka till hennes stuga, det var hur najsss som helst. Gjorde inte så mycket annat än att äta massa gott och försöka få en fin bränna. Min lördag kväll är lite oklar, vi får se var den har att erbjuda.

Likes

Comments

Everyday

​Gjorde middag till min lillebror för ett tag sen, då jag inte hade så mycket tid fick det bara bli nått enkelt. Ska nu plugga lite körkortsteori, och fixa lite annat sen blir det bara en vanlig filmkväll med lite mys för min del. 

Likes

Comments

Everyday

Lite bilder från Tores nya lägenheten, väldigt mysig enligt mig. Känner mig redan hemma, heh. Senaste två dagarna har vi bara varit hos honom, packat upp och bara tagit det lugnt. Så hoppas han kommer trivas, vilket han säkert kommer göra.

Likes

Comments

Everyday

Eftersom att det är Tores flyttdag idag gjorde vi en middag till min familj, som tack för att dom hjälper honom med flytten. Så jag Tore och johannes lagade en supergod pastarätt till dom. Snart ska vi börja dra oss mot hans nya lägenhet och packa upp allting, sen får vi se hur mycket vi hinner. Vi ska även sova där, och "inviga" hans nya place. Kommer ta med kameran så bilder kommer senare.


pusss

Likes

Comments

Från våran mysiga "lets åka longboard och äta på Max" stund igår.

Likes

Comments