Header

Bussresa, studiebesök med mysig guide och sedan en kväll i Göteborg. Väldigt bra och intressant dag med mycket bra människor!

Igår startade dagen med mysfrulle följt av en bussresa till Göteborg där vi spenderade några timmar på en gammal flygvapen förläggning som numera är ett museum, vilket var riktigt intressant och faktiskt kul. Därefter släpptes vi av i centrum för lite julklappshandel men pga extrem trötthet varade det ej länge. Senare drogs det vidare till en väldigt mysig restaurang med familjen för att sedan kolla den nya Star Wars, vilken förövrigt var sååå bra!! Det var helt enkelt en väldigt bra dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Väldigt fint gäng människor! Det var dessa som gjorde min kväll precis så bra som den var.

Efter en väldigt kort dag i skolan träffades vi tjejer för att fixa oss inför kvällen för att sedan bege oss mot Strandbaden och åreta nobelbal. Kvällen bjöd på god mat, bra musik och mycket trevligt sällskap. Kunde ej blivit mycket bättre faktiskt! Nu väntas en kväll i favvostaden med min älskade familj. God mat och sen bio på det.

Likes

Comments

Med sista provet avklarat var det en väldigt härlig känsla som befann sig i kroppen när jag kom hem och visste att det ej väntade något plugg på mig där hemma. Istället blev det en mysig bakstund med mamsen, julmusik och musikhjälpen. Så nu väntas ett gött cirkelfys pass som avslut på denna dag, perfekt.

Likes

Comments

Ja, det är här jag numera spenderar stora delar av dagen. Framför Musikhjälpen. Har såånn kärlek till detta program och vill inte missa nåt av det i veckan. Största nörden här ja men det är fint dee!

Likes

Comments

En burgare, julmusik, sol och fin fint sällskap. Ja nu vore det allt dumt att klaga!

Likes

Comments

Då var det bara 12 ynka dagar kvar till en av de bättre dagarna på året. Julafton. Jag är verkligen ett sådant typiskt jul freak och älskar allt med det! Kommer gå runt som ett litet barn och njuta av allt.

Sitter nu på tåget mot Göteborg där Felix väntar på mig vid stationen. Ska gå runt å bara mysa i favvostaden och även köpa de kvarvarande julklapparna, vilket är typ alla.. Kommer bli en så bra dag, har aldrig tråkigt med honom. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Näst sista veckan i skolan är nu avklarad och kvar återstår bara ett prov samt flera stycken roliga händelser. Kommer nog bli en bra sista vecka. Nu blir det lite mys med årets VS show för att sedan spendera kvällen på Sisi med släktingar och supergod thaimat. Perfekt!

Likes

Comments

Gillar dessa stunder. När plugget är avcheckat, rummet är städat, sängen är nybäddad och man inte längre har några måsten.

Imorgon väntas en sista dag i skolan, där det blir prov och andra lite sega lektioner. Men därefter väntas en middag på Sisi senare på kvällen med fina släkten, vilket kommer bli en bra start på helgen. Lördagen ska spenderas i Göteborg för mys med storebrorsan och julklappshandel, två flugor i en smäll, perfekt! Vad kvällen har att erbjuda får vi helt enkelt vänta se. Kram på er!

Likes

Comments

Bara kolla på henne, så himla fin mamma man har asså! Grattis på din dag älskade du, finns ingen som kan ersätta dig eller vår relation, den bästa jag vet!

Likes

Comments

Huur underbara är dem asså?!?! Blir så glad av att se dessa bilder och att ha dem vid min sida, dag ut och in. Är oftast rätt svårt att gå runt med dåligt humör när man har så fantastiska människor runtom sig hela tiden. Bästa!!

Likes

Comments