Från Thomas Sabo

Köpte dessa örhängena idag. Är verkligen sååå nöjd, perfekt storlek och lite extra fina med stenarna i mitten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från i fredags

​I fredags var jag ledig, vilket Louise också var så passade på att åka till Haga och fika. Älskar Haga!! Så mysigt med alla små gator och hus, alla caféer och små butiker. 

Likes

Comments

Inredningsaffärer är livet.

Sista gången jag fick träffa min fina vän idag innan hon drar till Grekland och lever livet en vecka. Kollade runt lite på allum då hon behövde köpa det sista innan resan och sedan tog vi en fika och fick pratat en massa. Världsbäst är vad hon är!!

Likes

Comments

För ca en månad sedan testade jag något nytt, nämligen fransförlängning. Var rädd att jag skulle tycka att det var jobbigt och att dom skulle kännas i vägen MEN tvärtom, jag älskar det!! Är så himla skönt på morgonen att bara snabbt kunna göra sig iordning, att vakna på morgonen och faktiskt känna sig lite fixad.

Är riktigt nöjd med kvalitén också då de fortfarande nu efter 5 veckor faktiskt ser helt okej ut fortfarande, lite glesa såklart men inte alla så farligt som jag trodde det skulle bli efter såhär lång tid. Är supernöjd och kommer garanterat göra detta fler gånger!

Likes

Comments

I helgen firades det att Hanna, Alicia och Isabelles fyllt 18. Blev en väldigt lyckad kväll med massa bra människor!! Blev tyvärr inte så många bilder tagna för min del, fick iallafall fyra fina på mig och Alice hahah. Så mycket lycka i dessa bilder!

Likes

Comments

Älskar

Denna fredagen är jag hemma med Axel, myser, äter godis och kollar på let's Dance finalen. Perfekt fredag!!

Likes

Comments

I måndags tog jag och Alice en spontanare till Klippan, sockerbruket för att lyssna på Ulrik Munther.

Har ni inte lyssnat på hans nya album GÖR DET. De flesta låtarna är riktigt riktigt bra, en låt jag verkligen fastnat för är dina andetag! Ryser när jag hör den. Var jättemysig avslutning på en helt vanlig måndag, fick pratat med Alice en massa också och bara njuta av massa bra musik. Påväg hem köpte vi oss även varsin glass medan vi stod och väntade på bussen i kvällssolen, så perfekt!!

Likes

Comments