Har bara varit hemma idag, Åsa var här på lunch så satt och tjata lite med henne och mamma. Sen har jag läst i några timmar och nu är jag ute på en promenad!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter hos Mikaela med Ebba, Rebecca och Mikaela och förar! Får se om de blir utgång eller annat, ha en bra fredag allesammans!!
Likes

Comments

Inte skrivit någonting sedan i Januari, så tänkte att jag ska börja göra det igen. Eller iallafall lite smått! Orkar dock inte ta bort gammla inlägg eller så ... Fixar till headern och annat när jag har några bra bilder, så länge får det vara som det är. Pussisar


Likes

Comments

Har äntligen lämnat in min skoldator som varit sönder hur länge som helst, så just nu sitter jag och skriver på en lånedator som jag får ha så länge. 
Håller på med någon uppgift i "praktiskt marknadsföring" som är hur svår som helst, så har redan gett upp haha. Slutar dock om mindre om en halv timma sedan blir det helg vilket känns mer än okej!

Ikväll kommer det nog att bli en riktigt lugn kväll då vi ska ut imorgon för att fira Tessan som fyller 19, kommer bli så jääääävla roligt och är sönder taggad haha. 
Tänkte bara skriva hej och detta inlägget var höjden av ointressant! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAR

Likes

Comments
Likes

Comments
Likes

Comments

Hemma för tillfället och glor runt på yt. Tror dock jag ska ut sedan och träffa Mikaela med flera, så denna dagen kan bli lite roligare! :)

Likes

Comments

Sett klart alla tre säsonger av Teen Wolf nu!
Första säsongen var riktigt bra, andra och tredje säsongen var inte alls lika bra. Alldeles för mycket av det goda om man säger så. Men det är väll så det brukar vara med serier, börjar alltid bra slutar alltid lite sämre. 

Somnade förut runt tio halv elva, sedan vaknade jag vid ett igen. Så nu har jag varit uppe sen dess, borde nog försöka somna om egentligen men är inte alls trött. Blir nog att jag sätter på en halv taskig film istället! 

Likes

Comments

Ledig idag och vaknade 7 haha .. Ligger nu och kollar på film så får vi se vad som sker senare idag!


Likes

Comments