Sommarlovet är officiellt slut... I torsdags började jag tvåan i gymnasiet. Blandade känslor.
Det var kul att få träffa alla och börja komma tillbaka i vanliga rutiner igen men ändå känns det sådär att lovet är slut:( hade ju inte tackat nej till lite mera ledighet om man säger så;)
Men men...
Nu är jag på väg till stallet, Gucci ska ridas ut på utan några krav. Imorgon har jag dressyrträning så det ska bli kul! Men först har jag jobb att göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er! Igår kom min kompis Sofie till stallet och red Gucci.
Det var jättekul att se faktiskt! Gucci såg ut att trivas med Sofie tills hon började testa sofies gränser:S Men jag hoppade upp en stund och bråkade lite med henne och galopperade lite grann. Sen satt Sofie upp igen och hon bestämde sig för att inte galoppera på henne...
För övrigt såg det jätte fint ut! Sofie red henne jättebra!
Jag red blomman samtidigt, hon kändes fin. Dock tränger hon en aning inåt i ena varvet... Men det övar vi på! Hon är ju trots allt bara 5 och väldigt efter i sin utbildning.
Både Sofie och sofies mamma fotade när vi red så bilder kommer!! Så länge får ni två smakprover från när jag red

Likes

Comments

Igår var det hoppträning för både Gucci och blomman. Tanken var att Wilma skulle rida blomman och jag Gucci men eftersom att jag är något äldre än Wilma så bad Raul mig hoppa upp på blomman och ta några språng!
Gucci red jag på hackamore och det gick sjukt bra! Hon sög mer på hinderna och lixom hoppade in i min hand. Nästan så att hon tog för sig lite för mycket istället :') i en kombination där det skulle vara 2 galoppsprång mellan tog Gucci istället 1... Sen gick det även något för fort men det får vi öva på nästa gång :)
Blomman var jättefin också! Vi hade inte så höga förväntningar eftersom att det är hennes första hoppträning ;)

Likes

Comments

Goddag finisar! När jag vaknade städade jag upp mitt rum lite snabbt och sedan sprang jag en runda. Nu sitter jag i ryttarbussen på väg till stallet. Ikväll blir det hoppträning och innan det ska jag städa upp i mina skåp och sånt!
Är så himla taggad på träningen ikväll, ska testa hoppa gucci på hackamore. Vi får väl se hur det går! Kram

Likes

Comments

Just nu vill jag bara flytta till världens bästa ställe. Har velat flytta länge men just idag känner jag extra längtan... Vill bo på landet där jag trivs allra bäst, där jag kan satsa på hästarna osv.
Men men

Likes

Comments

Igår hade jag hoppträning för Raul. Första träningen på flera månader vilket var väldigt kul! Det gick faktiskt väldigt bra. Fokusen satt mest i att rida henne fram till handen i vartenda galoppsprång!
Tycker om min ponny så mycket!

Likes

Comments

Jag beställde ju som jag skrev tidigare ett par parlanti stövlar. De kom på posten för några dagar sedan! Jag var så glad och förväntansfull och längtade till att få använda dem.
Paketet låg i baksätet i bilen och jag kunde inte slita blicken från kartongen:S
Väl när jag kom hem och öppnade paketet med spänning så plockar jag upp ett par stövlar med lack i strl 38.. Jag hade beställt strl 37 och dessutom utan lack eftersom att mina Alex boots var lackade och jag ville den här gången ha ett par mer stilrena stövlar.
Som grädden på moset så har tillverkaren av stövlarna har stängt hela augusti..
Aja, det är bara att skicka tillbaka stövlarna och beställa nya nästa månad.

Likes

Comments

godmorgon på er. Är just nu på väg från stallet mot landet. Jag har ridit båda hästarna i ridhuset. Gucci fick småhoppa lite! Hon var dö-pigg och sparka bakut efter hindret en gång :P gullis
Blomman som i princip aldrig har varit i ett ridhus var väldigt spänd. Hon var ganska rädd för alla speglar och stack några gånger men hon skötte sig ändå rätt ok. Hon behöver nog skritta ett varv i ridhuset typ varje dag minst så att hon vänjer sig. Inte så att jag sitter och trimmar där varje dag men det kanske ni förstår!
Nu är jag och mamma på väg till landet för att hämta en massa grejer. Bland annat mina kläder, hästtransporten och min brorsas moppe. Det är så skönt att vara ledig några dagar faktiskt!

Likes

Comments