Header

ALLMÄNT

Hej på er!


Nu kan jag äntligen berätta varför vi för några veckor sedan gjorde en "hemlig" filmning hemma hos oss:)

Det kanske inte är så många som följer mig på snapchat (feliciacardell), men där i alla fall la jag upp en bild för ett tag sedan där jag skrev att vi höll på med en filmning hemma hos oss. Så nu ska jag komma till saken. Haha!

Vi ska nämligen vara med i ett program som heter Dröm dig hem. Det är ett program som sänds varje Tisdag bla. på Hemnet och på youtube. Man får följa med bakom kulisserna på bostadsmarknaden i 80 unika berättelser. Så dom har varit hemma hos oss och filmat när vi bla. har träffat mäklaren och när vi har fotat lägenheten osv.

Så nu kan ni kika in trailern. Vårt första avsnitt kommer att sändas på Tisdag nästa vecka. Så glöm inte att prenumerera på deras youtube kanal "dröm dig hem". Eller kika in avsnitten på hemmets hemsida:)

Haha jag älskar när jag säger att jag är rädd för att hamna på gatan. Haha snacka om att jag var dramatisk:) Men i intervjun så frågade dom mig vad det värsta som kunde hända oss och vad det är jag är mest rädd för inför sälj och köp av ny bostad. Och då svarade jag att det värsta som kunde hända är att vi köper en nyproduktion. Och att vi inte lyckas få vår gamla lägenhet såld. Och så står vi där med 2 lägenheter som vi inte har råd att behålla och så hamnar vi på gatan. haha!

KRAM


 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@feliciacardell