Header

I somras var jag i Turkiet med familjen. På samma hotell som oss bodde min systers danslärare och så. Och hennes underbart söta barn! Så vi lärde känna dom och när jag kom hem så fick jag reda på att dom hade en hund 😊 "lilla" söta Doris! Så jag brukar vara hundvakt till henne 😊 nu ligger hon bredvid mig och sover!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat på flera månader men nu tänkte jag börja om igen fast ha kvar alla inläggen på bloggen.

Idag har jag varit och ätit hos farmor och farfar. Det var jättegott!

Senare idag ska jag träffa två barn som jag kanske ska vara barnvakt till sen. Ska bli superkul! 😊

Likes

Comments

Idag sommarjobbade jag för första gången. Sommarjobbar som sagt på dagis. Alla barnen var SUPERsöta!! Så charmiga och säger så gulliga saker!

Längtar efter att få jobba imorgon också!


Likes

Comments

En highlighter från The Balm. Den är grym!


En armabandshållare från jfr.se ! Jättebra att ha sina armband på. Har tagit på några av mina armband på den!En handsprit från pocket fresh. Luktar jättegott och kommer ifrån pinkroom i Göteborg! Älskar den! Så liten och gullig!

Likes

Comments

Om några timmar ska jag vara i skolan för då är det SKOLAVSLUTNING 😃
Ska börja fixa mig om ungefär en timme. Ska locka håret och sminka mig!

Jag hittade inte min drömklänning men köpte en reservklänning och den kommer jag ha på mig. Till klänningen kommer jag ha ett par ballerina skor.. Och nu tänker säkert någon såhär "VA!? Ska du inte ha klackskor?!" Och nej, det ska jag inte.

varför?
1. jag är ingen tjej som trivs i klackskor.
2. Jag kan verkligen inte gå i klackskor. Om man inte kan gå i klackskor så blir det automatiskt fult om man har på sig det.

Jag tycker klackskor är skitsnyggt men kan man inte gå i de så finns det ingen mening att ha på sig klackskor!

Likes

Comments

Jag längtar så otroligt mycket efter att gå ut grundskolan och att börja gymnasiet. Jag är så skoltrött och vill börja om på nytt med nya kompisar. Vissa personer har jag gått i samma klass som i 10 år så självklart kommer det kännas tomt utan dom men man får ju fortsätta hålla kontakten. Kommer sakna några andra också, men som sagt så får man hålla kontakten.

Jag ska börja på realgymnasiet med inriktning djurvård. Det kommer nog passa mig väldigt bra eftersom jag älskar djur mest av allt. Efter gymnasiet vill jag bli djursjukvårdare men min dröm är att bli delfinskötare och det ska jag kämpa för! Det är min dröm och man kan nå sina drömmar genom att kämpa!

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till Göteborg. Ska shoppa idag, hoppas på att hitta en skolavslutningsklänning! Det är skolavslutning om 6 dagar och jag har ingen klänning, PANIIIIIK!


Likes

Comments

Om ett tag ska jag iväg på ridning. Har ingen lust idag för mår inte så bra men det blir säkert bättre sen. Ska rida min favorithäst, hon heter Tuss. Hon kan vara en liten bitch men älskar henne ändå från djupet av mitt hjärta. Blir alltid glad när jag träffar henne och hon förstår alltid hur man mår.


Likes

Comments

Idag fick jag hem ett armband som det står Charlie på. Det är så fint och jag kommer ha på mig det varje dag. Det kostade bara 40 kr och om ni också vill beställa ett armband så kan ni gå in på @bandmednamn på instagram, där står det hur ni beställer!

Är jättenöjd med armbandet. Nu finns Charlie både i mitt hjärta och runt min handled ❤️


Likes

Comments

Jag är med i senaste numret av Frida tidningen där jag blev stylad som Nicole.

Det är en dag jag aldrig kommer glömma!
Likes

Comments