Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en otroligt fin julafton tillsammans med familjen. Har varit dålig på att uppdatera det senaste men har haft lite saker att fixa och jobba på men att få vara med familjen fick en att slappna av och få känna all värme ocj kärlek var helt underbart🎄🎅🏼❤️

Likes

Comments

Igår tog jag tåget tillsammans med Amelie. Vi skulle åka till Vellinge för att kolla på en folkhögskola där hon ska börja i januari.

När vi hade varit på öppet hus åkte vi till Malmö för att äta och gå runt lite vilket var otroligt mysigt. Köpte dessvärre ingenting men att få komma ifrån Halmstad var otroligt skönt.

Likes

Comments

Blev en liten middag på stan tillsammans med Erika idag😍

Likes

Comments

Häromdagen åkte jag in till stan med Erika och kollade runt lite i stan, därefter mötte vi upp min bror och hans vän och valde då att gå att äta på o'learys där jag beställde en natchotallrik 😍🌮 när vi hade ätit och smält maten tog sig jag och Erika hem till mig och kollade på hitta Doris som jag längtat så efter att se, och den var precis så bra som jag hade hoppats.


Likes

Comments

En dag på stan med min storebror och Andreas igår var inte fel, blev ett par affärer och såklart otroligt mycket skratt. När vi var klara i stan hade min bror köpt en kappa för 4500 kroner, skor för 500, örongångarna för 175, och sen en mössa och för 200 och en halsduk för 200 kroner 😱 otroligt snygga saker allting.

Mot kvällen bar det av mot Varberg med såklart min bror och Andreas men då var även Rasmus och annih med också där blev det lite mat och rundkörning innan vi åkte tillbaka till Halmstad igen 🙌🏼

Likes

Comments

Igår jobbade jag dagspass och kände för att ha filmkväll på kvällen så frågade runt lite om någon var sugen på det men det blev helt andra planer, började med att jag Ida och Jennie åt på chili thai i Halmstad och därefter tog jag och Jennie bussen hem till mig medans Ida åkte hem till sig för att kolla om hon kunde låna bilen på kvällen för att..

Det är så att dessa clowner som springer runt överallt har ett instagramkonto som jag följde där dom skrev ut ställen dom skulle till och vilka tider och nyfikna som vi blev valde vi att åka dit och gick runt och letade till en början... Sen när tiden började närma sig då clownerna skulle samlas kollade vi deras instagramkonto för att se om dom lagt upp något och såg att dom tagit bort hela kontot, då förstod vi Att dom inte skulle komma och vi körde runt lite överallt på olika ställen i hopp om att träffa på dom... och vi hittade en😱 dock en väldigt stel clown😅

Likes

Comments

Blev en otroligt mysig dag igår när jag var ledig!

Blev en snabb tur till Laholm för att fixa lite saker på banken med min bror och pappa, därefter åt vi på Kinarestaurang och då var även annih och Andreas med.

När den goda maten hade åkt ner och vi hade fått smälta det ett tag följde jag min pappa hem och blev därefter upphämtad av Erika och vi åkte först till eurostop för att hon skulle söka lite jobb men för min del blev det lite små shopping, köpte två små saker.

När vi var klara där tog vi oss vidare till stan och där sökte Erika lite fler jobb och när hon kände sig klar gick vi till café Nosh och tog en fika.

Likes

Comments