Så sorgligt när jag tänker på att jag aldrig kommer heja på laget igen...

Ikväll var jag på den sista basketmatchen på hemmaplan! Det var senior night så alla seniors fick blommor och blev presenterade! Autumn, Alex, Stal och Randy kom och hämtade mig och Jenny och sen åkte vi till matchen. Det var galet mycket folk där och student sektionen var helt fullproppad, så kul! Temat var "collage team" så jag hade en Ohio State tröja och matchade med Autumn! Typ hälften av alla här är Michigan fans, har ingen aning varför haha det är ju GoBucks som gäller!! <3 Vi hade det kul och hejade på laget men tyvärr förlorade dom. Jag åkte sen till mc donalds med randy, alex, jenny och autumn och köpte glass och åkte sedan runt lite i napoleon med högsta volym i bilen innan vi åkte hem!

Likes

Comments

After a long time looking and trying on dresses together with Jordan, I finally bought my prom dress that I am absolutely in love with! It feels so good to be done and to have an amazing dress for prom! We had a great day and went to "Five Guys" which is one of my favorite places in Toledo and ate lunch there after the shopping! I'm so glad I had Jordan with me who gave me advice! There were so many beautiful dresses and so hard to decide which one that was my favorite, but I couldn't be happier with the one I chose! Now I am absolutely ready for prom!

Likes

Comments

wiho!!! Florida here we come!!!

The day started with Devins basketball game at 8 am! We went to Sonic after his game and ate and now we're at the airport and waiting for our flight! I am so ready to leave this cold weather and just be at the beach, finally!!! It's going to be like 80 degrees there and we have planned going to Universal studios and Sea World!

Likes

Comments

Last weekend my grandfather had his birthday so we celebrated him at "Defiance pancake house" with an awesome and big breakfast! Abby's family also invited me to go to the movies with them to see "A dog's purpose" and it was such a good movie, it was so sad but I loved it!! The rest of the weekend I just hung out with friends and had a good time! I've also starting to pack my suitcase for Florida, I'm so excited! Only a few days left! I have have a lot of things to do before I leave, fill out an application for Camp Palmer and study for all the test I'm going to miss while I'm gone. On Friday my soccer team are going get a soccer award, so we're going to be at the basketball game and recieve it in halftime! Hope everything is good with you back home!

You know that you're in the us when every single house has a flag outside ❤💙⚪️

Likes

Comments

JA! Grease är alltså skolojäsen i min skola och jag är så sjukt taggad på att framföra den, jag kommer vara en bakgrundssångare och också dansa med alla andra! Vi är så många som är med, det är en så stor grupp så jag kan umgås med alla mina vänner samtidigt som vi övar! Känns precis som High school musical!

Likes

Comments

På senaste har jag haft så mycket kul och så fullt upp! Det är så kul att vara upptagen hela tiden med massa roliga upplevelser men det är också viktigt att stanna upp och bara njuta, bara njuta av att vara här i USA och allt jag är med om! Det är extra viktigt när jag har så kul, då går tiden mycket fortare och det känns som att det här halvåret har flugit förbi. Jag är med i "indoor track and field" nu, så tränar friidrott varje dag direkt efter skolan och har sen drama 3 gånger i veckan, 3 h varje övning! Är så taggad på skolpjäsen, allt är så satsigt så det kommer bli sjukt bra! Spelade min sista inomhus fotbollsmatch som vi vann! Inga mer tidiga lördagsmornar! Har också ändrat mitt schema lite, kunde inte ha basic speech längre för det är en kurs som bara är en termin, så nu har jag psykologi istället och det är en så intressant kurs!!

Britney fyllde också år i veckan, grattis Britney!!🌟 Klistrade ihop lite bilder från fotbollsfredagarna när vi alltid stod och sjöng hejarramsor tillsammans!😍

Hoppas allt är bra med er där hemma! Saknar er alla!!

Likes

Comments

Skolsporterna är det bästa med high school här i usa! Att åka och kolla på olika sporter är så kul när man känner många som är med och tävlar! Igår skulle min värdsyster Kevalyn dyka på sin första tävling. Hon har precis börjat dyka den här vintern och hon var sjukt duktig! Britney och Hunter dök också! De är alla så duktiga, Hunter är top 4 i hela Ohio så han kommer få stipendium och allt! Så kul för honom!! Vi kollade också på när de simmade, simlaget har verkligen så bra sammanhållning så man blir ju sugen att vara med bara för det haha! Efter simning och dyk tävlingen så hämtade Jennys värdmamma upp mig och vi tre åkte för att kolla på klänningar inför prom. Det fanns många sjukt fina och det gäller att vara ute i god tid för alla klänningar tar ju slut, och Jenny fick med sig en klänning som var jättefin! Jag har inte hittat min än men vi hade kul med att testa massa olika och känna oss som prinsessor i de stora fluffiga klänningarna! Den bästa tiden i Napoleon är solnedgången, det finns inget finare!! Bilderna är tagna på väg hem från Toledo 😍

Likes

Comments

No ragrets‼️‼️

Har alltid lika kul i bilen med Lynsey! igår var vi påväg till en basketmatch, med temat "snapbacks and tatoos" och såklart gick vi all in med temat och ritade massa tatueringar på varandra, haha var så kul! Jag älskar att man kan ta körkort när man bara är 16, så alla kompisar kör mig överallt! Vet inte hur jag annars skulle kunna ta mig omkring här i Napoleon!

Likes

Comments