Helgens planer

Imorgon är den efterlängtade dagen äntligen kommen, fredag <3 trots att det varit helg för mig inprincip hela veckan så är det alltid lika trevlig med fredag. Veckan började med sovmorgon till 13, så den dagen gick ju hur smidigt som helst. Åkte till Z efter skolan och sov där över natten, blev ingen skola för mig på tisdagen pågrund av att jag har en pojkvän som stänger av alarm i sömnen (!!!) så vi blev väckta vid 11 av hans pappa, ingen ide alls för mig att åka in till Göteborg då haha..

Jag har mycket som sker runt om mig just nu som påfrestar mitt psyke och min vardag väldigt mycket , det är bland annat en nära till mig som drabbats av kronisk cancer. Min kära farmor.. det är något som orsakar sömnproblem hos mig, ständig oro och mycket mardrömmar. Så tisdag natt var ingen rolig natt över huvudtaget, somna vid 4/4.30 ungefär och skulle upp klockan 6 för att åka till skolan, men det blev inget med det jag sov kvar hos Z till 12 och sen åkte hem. Tyvärr har detta blivit en vardaglig sak för mig, men jag kämpar!


Spela kort har blivit en grej vi gör varje kväll och ibland lyxar vi till det med ett glas vin och öl <3

Men somsagt, imorgon är det fredag och jag har väldigt roliga planer inför helgen! Börjar helgen med att möta upp några tjejer på en fika för att boka student resa, TJOHO!! Sedan blir det en spa vistelse med min kära mamma här i Göteborg, sen bär det vidare till Varberg på lördagen för att umgås med Z och hans familj! En väldigt avslappnad och mysig helg som jag sett fram emot väldigt länge, välbehövligt måste jag säga!


#10yearschallenge

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,