Här kommer en liten text om smådelar i mitt 2017.

År 2017 var ett år där jag lärde mig vilka vänner som var äkta och vilka som var falska. Jag gjorde mig av med den negativa energin som fanns runt dom dvs. sa upp kontakten med dom. Jag ville inte ha någon mer negativ energi. Dom vännerna fanns inte där för mig när jag behövde dom som mest, vilket en vän ska vara. Jag är en person som är väldigt stängd av mig och pratar inte känslor men helt ärligt så ser man om en människa inte mår bra innerst inne, man ser sånt. En riktig vän ska höra av sig det är alltså inte bara en person som ska sitta och höra av sig hela tiden för då är det inte riktig vänskap.

År 2017 har jag haft en del flörtar men det var en som inte riktigt blev som tänkt. Jag har alltid varit den här tjejen som har svårt för att tycka om en människa, jag släpper inte in folk lika lätt. För då vet jag att dom kan såra mig. Jag träffade en kille som fick mig att må till skyarna, jag mådde bokstavligen bäst. Vi var med varandra en hel del och jag öppnade upp mig en del för honom. Jag fick lite känslor för honom. Men jag tog det föregivet och märkte inte att han inte riktigt hade fått samma känslor som jag, i don't blame him. Det är inget man tvingar fram, verkligen inte. Men jag tröttnade tillslut.

År 2017 mådde jag inte riktigt bra. Det blev många tårar och många sena nätter. Under första halvåret visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera mitt mående så jag sket totalt i allt och alla. Sen kom det underbara människor in i mitt liv som fick mig att må så sjukt bra. Det ledde till att ja var uppe sent om nätterna. Jag var nästan aldrig hemma och om jag var hemma så var det endast för att sova. Jag gjorde verkligen allt i min makt för att må bra igen, åkte bort från stockholm över helgen, körde laserdome, gick ut på krogen, festade en del, sova borta och ibland så bodde på jag hotell. Jag skärmade av allt. Den tiden är inte helt över nu MEN jag försöker att lära mig att hantera mitt mående. Vilket går mycket bättre.

Men vi får inte glömma hur många nya vänner jag har fått detta år och det tackar jag för. Jag älskar mina vänner mer än allt. Alla är så guldvärda!

Likes

Comments

Godkväll på er snyggingar!

Äntligen är det fredag. Dagen vi alla har längtat efter :D Jag är ledig idag och i helgen så det är sjukt skönt, nu får jag återhämta mig lite och jag får göra saker som jag inte annars hinner med pga. jobb... Ikväll är planen att jag och mitt fina gäng ska iväg och köra lite laserdome och sen ska vi sätta oss på en bar och snacka massvis med skit! Den här helgen ska jag endast fokusera på mig och hur jag mår. Jag ska göra saker som JAG mår bra av!

Vi hörs imorgon. Puss!

Likes

Comments

Hej på er. Lördag. Jo men det vet ni redan. Bästa helgen är ju här! Eller det är ju min jobbhelg men ändå det är helg. Jag har jobbat fram tills klockan 18 idag och det är samma imorgon, jobbar ända fram tills på torsdag sen så är det helg för mig. WIIIE! Längtar redan haha.. De senaste dagarna och helgen har jag varit med människor jag tycker om något lite extra, människor jag ska ta vara på. Dom får mig att må bra och skratta, det är precis vad jag behöver i mitt liv just nu.

Nu ikväll ska jag strax hämta upp min lilla bina (sabina) för att sen vara med henne ett tag, ja om ni undrar så kan vi typ inte gå en dag utan att vara utan varandra. Vi har och kommer alltid att vara som syskon med olika föräldrar. 7 år har vi känt varandra, helt sjukt! Tänkte hämta henne från jobbet och köpa henne en liten överraskning så hon blir lite glad efter jobbet. Yes vi är som ett gift par också! Där Sabina är, är jag. Där Sabina är, är jag.

Likes

Comments

Herregud vilken vecka. Vi kan börja med onsdagen så ni hänger med lite på vad som har hänt. I onsdags fyllde jag 20 år vilket jag firade lite med släkten innan jag träffade mina kompisar på drinkar och sen blev det utgång. Kom hem rätt tidigt för att på torsdagen hade jag tatueringstid klockan 11. Som ni ser på bilderna under, det är den rackaren jag gjort, är riktigt nöjd. Efter torsdagen kom vi in på fredag. Det är då jag samlade mina vänner och gäng för att det var KRYSSNING! Vi åkte rätt många så det blev en rolig kryssning trots bråk och tjafs under kvällen. Kan kanske vara för att jag försvann typ hela tiden och var överallt hahah! Men det är lite sån jag är, känner jag många på en kryssning så går jag iväg för att oftast så möter man på någon man känner. Sen när vi kom hem från kryssningen så drack vi lite under kvällen, sen blev det en rätt tidig hemgång för min del, jag kände mig så äcklig och trött... Nu har jag vaknat och duschat snart ska jag fixa mig och sen ska jag möta upp Sabina för att vi ska äta och prata lite. Ja men ni vet sånt där som tjejer gör, snackar ren skit. ;)

Likes

Comments

Godmorgon. Jävlar vad dålig jag är på att uppdatera. Skäms ju typ.. Jag försöker mitt bästa men det är inte så lätt när man redan har ett heltidsjobb och sedan ska driva en blogg som ska uppdateras HELA TIDEN. Men jag försöker alltid mitt bästa, ibland har man upp och nedgångar. En dag kan jag vara mer kreativ än den andra. Jag är människa precis som alla andra. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att få igång bloggen och fotandet igen! Ni vet ju att jag älskar att fota, det är precis vad jag måste börja med igen. Skapa en portfolio som jag kan visa er!


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw