Har besök och köper lägenhet i Sthlm

Jag har äntligen fått besök av min mami och hennes man. De kom med flyget i lördags och jag mötte dem där och glädjetårarna forsade. Helt galet vad jag har saknat min familj alltså och idag anländer även farsgubben till stan också, så ska möta upp honom på flygplatsen också i eftermiddag.

Blev god middag och så skålade vi med bubbel direkt efter mamma och Uffe kom i lördags.

Dagen efter regnade det exakt HELA dagen så vi shoppade lite och gick även in i St:Patrick’s cathedral. Den är mäktig kan jag säga.

Jag jobbade en stund igår och sen möttes vi upp för en promenad över Brooklyn Bridge och därefter middag. Och inte vilken middag som helst. Vi signade nämligen alla papper till min första egna bostadsrätt som vi har köpt tillsammans, KAN INTE FÖRSTÅ. Jag har alltså en lägenhet nu när jag kommer hem. Helt galet och så kul.

Skålade givetvis med bubbel igår också, vi hade ju något riktigt stort att fira.

Gillar

Kommentarer

Dyker Heights

Ja på tal om jul i stan och julstämning överlag så kan jag ju säga att gårdagens trip till Dyker Heights inte dödade den stämningen iaf. Det är helt galet vilka konstruktioner och dekorationer de sätter upp. Dyker Heights är då, för er som inte vet, ett område i Brooklyn i NY som är känt för sina galna juldekorationer på sina hus. Om jag inte har helt fel så läste Diana att de har tävlingar varje år om vilket hus som levererar bäst julbelysning/dekoration. Många av husen är knappt ens fina MEN det är detta jag älskar med amerikaner. Go hard or go home känns som alla amerikaners motto.

Haha älskar bilden till höger, jag ser så skeptisk ut<3

Gillar

Kommentarer

Jul i stan

Det är verkligen riktig julkänsla när man vandrar omkring på gatorna här i city, saknas bara lite snö för maximal feeling. Vi var även på en bar igår som är en pop-up bar över jul, inredningen var så fin och julmusiken på högsta volym, sån bra stämning.

Gillar

Kommentarer