Header

har så mycket fjärilar i magen, överallt. så fin fin är du.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nedräkning till både student o sommarvärme

-

91 dagar kvar tills vi är fira från allt som har med skolan att göra för ett tag, sen väntas nya äventyr och nya rutiner. men det är som sagt 91 dagar kvar, 91 dagar kvar att
kämpa. är glad dock att jag har börjat komma någon vart med mitt gymnasiearbete!!

något annat som gör mig glad är denna

Likes

Comments

möttes upp av ett soligt sthlm i helgen och en väldigt fin kille. har spenderat varje minut på bästa sätt. tagit den första glassen i den femton grader varma vårsolen. ätit offantligt mycket sushi samt en god lunch på vappe. pussats och kramats ganska mycket där i mellan. men även hittat troligtbvis min balklänning (!!!!). jo min långhelg kunde nog inte spenderats på ett bättre sätt än i sthlm hos min fina bby.

puss på er!!! wow är så glad och lycklig

Likes

Comments

firade vår med biff&bambuskott och en purt. idag är livet gött

Likes

Comments

om ni inte sett filmen the good lie se den direkt. så hemsk men en sån fin film. tips tips tips!!!

btw möttes av fina snödroppar ute på promenaden förut, vår<>

Likes

Comments

 

så jäkla snygga mm

Likes

Comments

spenderade min helg i norge hos rasmus familj vilket var supermysigt. vi åt jättegott och myste framför filmer och pratade om allt in på småtimmarna. tyvärr blev jag sjuk igen i lördagskväll så har legat nerbäddad i sängen tills idag, så passade på att äta lite-hejdå sushi med rasmus som åker upp till stockholm igen. nu ska jag försöka få en del plugg gjort även skicka in lite jobbansökningar, men först en promenad i den underbara vårsolen som titta fram idag.

pusspuss

Likes

Comments

åkte på någon influensa igår så vart hemma idag från skolan. mest sovit och kollat på film hela dagen. skönt att de verkar vara en väldigt kortvarig en då jag ska till Norge i helgen. ska bli jättemysigt att komma bort och ska bli otroligt skönt att ha ledigt en hel helg ifrån jobb vilket var månader sen sist. nu ska jag sätta mig och se ett par avsnitt av breaking bad och äta lite citron o lakrits sorbet.

Likes

Comments

 

spontanbokade en resa till fina grekland i slutet av sommaren. långt kvar men så skönt med något att se fram emot i all söndagsångest.

puss

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw