Kärlek?
Är det egentligen en känsla eller finns den verkligen?
Hittar man bara en person man kommer dela resten av sitt liv med eller ska man prova sig fram?

Att älska någon är verkligen en stark känsla och om man skulle förlora den personen så skulle allt bara bli svart å trist å allt skulle bara gå under..

Att förlora sin bästavän vid 9 års ålder, när ni planerat hur det skulle vara att gå ur 9:an tillsammans och hur ni skulle springa ut på studenten tillsammans men du förlorade han i 3:dje klass.. de gör ont.. de för verkligen ont.. och med sina bästavänner är de en speciell kärlek.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pappa.
Vi fanns här för dig men du valde dom andra, fan vad det känns jobbigt att hata sin egna pappa.
Minns när man var liten, dom gamla ljuva åren, lördagsgodis och fotboll på gården, allt var frid och fröjd, du körde din egna grävmaskin, brydde dig om oss, du VAR världens bästa pappa.
När du kom hem från jobbet och vi lekte hela tiden och nu är dina vänner idioter och spriten. Jag saknat det vi hade, jag saknar de vi gjort.
Jag hatar de vi har och jag hatar det du gjort!
Allting gick bra, men du valde fel väg.
Det känns som jag är någon du bara vill prata med, allt är på DINA villkor, bara DU har tid, aldrig om MINA saker, nej bara DITT liv!
Fan du sårar mig, varför kan du aldrig fatta?

Likes

Comments

Vi är ljuset i glödlampor efter väggarna. Vi har gnistor i ögonen och takten i hjärtat.  Och även om vi är hundratals här på dansgolvet inatt så känner vi samma sak. Vi har alla krossade hjärtan som ligger och river. Vi ligger vakna om nätterna och vrider oss. Vi vet inte vilka vi är. Och vi vet inte vart vi ska. Vi är som små månar som osäkert cirkulerar i dragningskraften av någonting större. Vad just det är, vet vi inte än. Men på något vis så hör vi alla ihop. Vi tycker inte om samma saker. Och vi drömmer inte om samma saker. Men vi vet alla hur det känns att förlora någon, eller något. Kanske så är det att förlora honom till någon annan. Att se honom kyssa flickor som är sötare, förlora honom . Eller så kanske det handlar om att förlora sig själv. I all jävla press och allting som vi hela tiden måste. Kanske så tappar man bort sig själv någonstans där och skriker förtvivlat på insidan för att hitta tillbaka igen. Kanske så handlar det om att vakna varje morgon och sakna någon man aldrig kommer se igen. Att älska någon för första gången för att sedan förlora allting. Kanske så handlar det om att föralltid undra. Om dom ser sorgen i mina ögon. Kanske så handlar det om att vi alla är rädda för att våga. Agera ut vilka vi är. När vi dansar till ljudet av musiken så glömmer vi hur rädda vi är för att bli ensamma. Hur det alltid drar i oss. Att vi aldrig kan sitta stilla. För ensamheten har blivit ett stort monster som väntar runt varje hörn. Och just egentligen så är inte ensamheten inte så hemsk ändå. Vi vet ju om att kärleken börjar om. Och vi vet att våra mammor skulle le finurligt med orden ”du är ju bara nitton år vännen” Och vi vet ju, att hon har rätt.

Likes

Comments

Jag dricker för att det ska bli lättare för att prata
Jag dricker för att slippa ensamheten sakna
Jag dricker för att när alkoholen når mitt blod
Önskar jag inte längre att jag hemma stod
Jag dricker för att dämpa rösterna innan för mitt pannben
Jag dricker för att ingen ska veta att jag är klen
Jag dricker för att slippa tänka på om jag är ren

Jag röker för att slippa min ångest för bara några minuter
Jag röker för att dämpa känslan av att vilja skära min arm öppen
Jag röker för att slippa höra alla mina idiotiska röster innanför mitt pannben

Likes

Comments

Om endast 6 veckor går ja ur grundskolan..
Om endast 6 veckor..
Jag har bara 6 veckor kvar att spendera tid med dom som jag levt men i största delen av mitt liv..
om 6 veckor går alla skilda vägar.. visst vi kommer nog ses igen men att till hösten inte komma tillbaka till samma idiotiska men den mest underbaraste klassen som finns.. det tär på mig att vi inte kommer gå i samma korridor, sitta i samma klassrum eller.. de sliter sönder mig långsamt.. och vissa i klassen är ju närmast hjärtat...❤️
I början av 9:an så trodde jag att jag inte skulle gå ur grundskolan med betyg, men jag kommer gå ur med nästan allt godkänt iallafall.. jag är stolt över mig själv.
Och de som jag är mest orolig över är att inte kunna gå i samma korridor som lillebrorsan och se efter han..

Likes

Comments