Heej allihopa nu kommer en "Q&a" det är 100 frågor jag kommer svara på så vi sätter igång!

1. Hur gammal är du om 5 år? Då är jag 21 år

2. Vem tillbringade du minst 2 h med idag?​​ Min katt Molle

3. ​Hur lång är du? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Redan som ni kan läsa i rubriken så kommer denna dagen bli så himla bra!

Inte bara att det är min Farfars födelsedag, så har jag idag vloggat hela dagen då jag ska dra igång med youtube igen, har bara hittat massa inspiration och motivation till att börja! Men inte bara detta så har jag även tagit lite nya "vinter" bilder, då jag ville ha lite bättre kvalitet på mina bilder i mitt flöde på instagram!

Men detta är inte det bästa.... är ni red0....för här kommer det.... JAG SKA PÅ FIFTY SHADES FREED!! Asså ni fattar inte hur mycket jag har längtat efter denna dagen! Och nu äntligen är den här! Jag ska gå tillsammans med Julia Gustavsson, kan inte få bättre sällskap! Så hela dagen har jag bara lyssnat på all Fifty musik!

Men nu ska jag ta och vila lite inför en väldigt bra kväll!!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Ja som rubriken lyder så är det ju ännu en skoldag och även den värsta då vi börjar 08:00 och slutar 15:20, vilket är sjukt långtråkigt och man blir helt slut i huvudet, men just nu sitter jag på mattelektionen som snart är slut. Jag är då klar med hela mattekapitlet så har jobbat med median hela lektionen så är lite trött i huvudet.

Men idag ska jag åka till pappa vilket ska bli roligt för har inte träffat han på väldigt länge, men vi ska nog hitta på något roligt hoppas jag. Annars ska jag inte göra så mycket ska läsa ut några Harry Potter böcker är min plan men om man känner mig kommer jag nog somna.

Men nu ska jag sitta och inte göra något i ca 20 min KUL!!!!!

See u later!

En riktig tb bild! 

Likes

Comments

Hej alla fina läsare! Hade en liten paus igen för att jag helt ärligt hade glömt av bloggen har gjort lite annat i helgen så bloggen har inte kommit på tanken.

Men just nu sitter jag på lektion i skolan där vi går igenom ett papper jag råkat få med mig hem men det kommer jag komma ikapp med hemma.
Men i helgen har jag köpt hem lite fin inredning till mitt rum, så jag har köpt en ljusslinga som jag har över mitt skrivbord/sminkbord, men även en ny filt som var super lång och skön att sova i! För som ni nog inte vet så är mitt rum en iglo på vintern då jag inte har på mitt element för att jag har kuddar där för att hålla uppe mina huvudkuddar så jag inte får nackspärr:)

Men nu ska jag återgå till lektionen så vi hörs mer sen när jag slutat vid 12.00:)

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!

Just nu är jag påväg till Falköping där mamma och mormor ska spela bingo och jag hade tänkt att utforska staden och kanske träffa en kompis jag inte träffat på jätte länge! Men det beror på när hon kommer hem:)

Men just nu sitter jag och mamma i bilen och lyssnar på musik påväg mot Falköping!

Vi hörs mer senare!🌸

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!

Hur har er morgon varit! Min har varit lite si så där, jag vaknade av att jag har världens vagel i mitt öga, så mitt öga är jätte svullet men även att hela mitt skolår kommer ändras på grund av att vi är så få i vår klass, så nu känner jag bara att skolan är helt onödig, för jag får inte gå det jag ville gå när jag valde denna linjen. Så är väldigt besviken och känner att det är meningslöst, men måste ju ändå gå i skolan för att få en karriär i jobbranchen!

Men just nu har jag Spanska, vilket jag tycker är väldigt tråkigt men det kommer säkert hjälpa mig i framtiden, men eftersom jag är klar med alla uppgifter så skriver jag ett blogginlägg!

Men nu måste jag fortsätta och läsa en Spanska bok man skulle läsa om man var klar. See u later!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på gymmet ska köra ett hårt mag och armpass idag med Madde, jag skriver lite mer detaljerat sen❤️

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!

Idag har jag inte varit så social då jag varit lite upptagen och väldigt trött.

Idag åkte jag och pappa till min farmor och farfar där vi åt jätte god mat och umgicks, hade det väldigt trevligt, sen efter det eftersom det är min namnsdag idag så åkte jag och stor shoppade på dollarstore i Skövde! Är så nöjd med allt jag köpte!

Men när jag kom hem så fick jag jätte ont i huvudet och har varit trött hela dagen så har bara tagit det lugnt och kollat på tv:en!

Men nu ska jah ta och sova god natt älsklingar!🌸

Likes

Comments

Så nu kör vi lite frågor så ni lär känna mig lite bättre! Och jag tänkte starta en grej, så i varje blogginlägg tänkte jag ta med en fråga som antingen ni har frågat mig eller som jag hittat på själv eller hittat från nätet, så om ni har några frågor ni vill ha svar på ställ dom i kommentarsfältet eller på dm på Instagram:) Alla frågor är såklart anonyma för er som inte vill visa er här, min Instagram är Feliciaaalindholm:) Nu hoppar vi till frågorna!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Svar: Jag hade döpt henne till Desiree, för jag tycker det är ett jätte fint namn!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Svar: Jag väljer kärlek utan sex, för enligt mig är inte sex något som man måste ha i ett förhållande!

3. Har du bra självförtroende?

Svar: Detta är en svår fråga för jag vet inte riktigt själv om jag har det men enligt mig själv så tycker jag att jag har bra självförtroende när det gäller situationer och att jag kan stå upp för mig själv, men när det gäller min kropp så skulle jag säga att jag har ganska dåligt självförtroende, men det är något jag ska ta ta i nu 2018:)

4. Nämn 3 saker på din bucketlist!

Svar: Hoppa fallskärm, börja läsa mera böcker och sluta bita på naglarna!

5. Din absolut sämsta egenskap!

Svar: Jag tror det är att jag alltid tror jag har rätt så att jag alltid måste starta argumentationer som alltid slutar med att jag nästintill alltid har fel:) Men 2018 new year new me:)

6. Din absolut bästa egenskap!

Svar: Jag tror det är att jag är väldigt lättroad jag kan skratta åt exakt allt och att jag är ganska pratglad så att det inte blir stelt om man vill prata med mig eller vad man ska säga

7. Kan man vara vän med sitt ex?

Svar: Detta är något som varje individ väljer själva, men jag skulle inte kunna vara vän med mitt ex, det närmaste är typ att ha kvar på kontaktlistan eller snapchat:) Men alla gör ju som man själv känner!

8. Hade du kunnat ha ett distansförhållande?

Svar: Både jag och nej, allt beror på hur långt det är emellan, för jag har väldigt svårt att lägga min tillit i någons händer, så om det typ hade varit i Göteborg till exempel hade det aldrig gått för att slutat med att jag hade blivit ett psykopat för att jag inte skulle kunna lita på personen utan skulle hela tiden oroa mig, men om det typ bara skulle vara 30-40 min från där jag bor hade det nog inte varit något direkt problem då det inte är så långt bort. Men man kan ju inte riktigt veta eftersom kärlek är kärlek och är man kär så klarar man nog det mesta.

9. En vacker person?

Svar: DYLAN O`BRIEN<3

10. Ge ett boktips:)

Svar: Har inte läst så många böcker men typ Fifty shades serien och Harry Potter böckerna skulle jag säga!

Likes

Comments