Nu har jag varit JÄTTEDÅLIG på att blogga , jag har inte orkat faktiskt, har varit mycket nu dem senaste veckorna. men nu börjar det bli bättre :) 
Just nu sitter jag i skolan och har svenska typ 2 timmar och 20 minuters Svenska, Jobbigt som fan ! men men det är bara att bita i det sura äpplet.  Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget, ska till Magnus och fira honom nu, har ju firat lilla lowa som
Fyllde 1 men nu är det Magnus tur, kommer ju gå upp 10 kilo på bara denna dagen eftersom jag redan har ätit mycket gott gott och det ska jag nog göra nu med.


Likes

Comments
Jag hittade riktigt snygga smycken på Stilbruden.se 
Det fanns jätte mycket snyggt, men jag gillar denna stil.
kärlek till smyckena! 

Likes

Comments

God morgon, nu är det dags att börja fixa sig för lowas 1 årskalas , min lilla kusin. 

mår mycket bättre idag. Det var som magi när jag vaknade och jag kunde andas genom näsan utan problem Dock så vill inte halsen och rösten som jag vill, jag har nästan tappat rösten och det gör lite ont, men hellre det än att vara genom täppt i näsan! Nu ska jag våga mitt hår vi ses kanske sen hejdå så länge :)

Likes

Comments

Sorry att jag inte har bloggat på länge.. igen… 

Ska verkligen försöka men nu när jag har haft praktiken i 4 veckor så har jag inte orkat, och nu på lovet så känns det inte som man har några rutiner alls man bara sover busar med älsklingen eller kollar på tv eller gör något annat, men det kommer bli annorlunda nu när jag början skolan J

I två dagar har jag legat hemma och varit klippt genom förkyld !! sjukt synd om mig.
Idag åkte och älsklingen till honom en stund för jag hade lovat att träffa lille oliver. Men jag ska upp tidigt imorgon så jag åkte hem runt 8 sen drog jag och träffade Moa och snackade lite skit, som vanligt :P
just nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt så snart gå och sova. 

Likes

Comments

idag har ja och min älskling varit tillsammans i 6 månader, sjukt vad tiden går fort när man är kär ! 
vi har inte gjort något speciellt men vi ska väl antagligen göra något på alla hjärtans dag, kolla bio eller äta eller något. 
förut så åkte jag, robin tove oliver och jenny till vadstena och tillbaka, komma ut lite, Nu ska vi till Magnus och Emelie och dricka kaffe och snacka lite skit.

Likes

Comments

Sitter just nu hos Robin, vi försöker komma in i en gammal telefon vilket inte går så jättebra, aja robin gick precis ut på toa så jag passade på att blogga. 

Idag gick jag upp halv 8 och ringde min praktikplats och berätta att jag inte kommer för mår inte så inte bra, och blev bara värre idag för jag stack till dansen igår, kanske inte var så jätte smart, eftersom jag vart blek som fan och svimfärdig. Aja var inte dinkär iaf, men jag drog in vid 10 till Linköping och mötte upp Emma, för hon fixade mina naglar, det vart jättebra, riktigt nöjd. Är inte riktigt van vid dem ännu. så det går lite segt att skriva på datorn 😜


Likes

Comments

Robin min älskling!, om du nu läser detta. Men det tror jag att du gör. Du är det underbaraste som nånsin hänt mig. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar på natten, och den första jag tänker på när jag vaknar. Jag tänker på dig hela tiden. Så fort vi inte är med varandra tänker jag på dig. Jag tänker på allt fint du sagt till mig, allt fint du gjort för mig och bäst av allt. Att du bara är min. Att bara tänka på att du är min, bara mig gör mig hel. Hela min värld är bäst med dig.

9 augusti 2013 är ett datum jag aldrig nånsin kommer glömma. Tänk ändå att har vi snart  varit tillsammans i  6 månad, och det har varit den bästa månaderna av alla. Och fler ska det bli. Många många fler. Kan inte tänka mig att leva utan dig. Tiden har gått så jävla snabbt.

Men älskling? Glöm aldrig att du är underbarast, vackrast, bäst, sexigaste och den mest älskade av mig på denna jord. Glöm förfan aldrig det. Alla kommer till jorden för någon anledning, och du kom för att göra mig hel och för att bli min. Det går seriöst inte att beskriva hela dig och din vackra personlighet i ord. Så jävla underbar är du. Det finns bara ett problem just nu. Jag saknar dig för mkt. Jag saknar att ha min hand i din, vet att vi bara är ifrån varandra en dag men tiden går så jävla långsamt när jag inte är med dig ! Lämna mig aldrig älskling, ta min hand och håll den för evigt. Tillsammans är vi starkast, Jag tänker på dig hela tiden. Har jag bara dig, kan jag klara vad som än kommer emot mig. Det är det som får mig att resa mig upp varje gång jag faller och är redo att ge upp. Du är helt enkelt bäst.

Robinhermansson+ Feliciaånbring. Dom namnen hör ihop. Jag älskar dig och saknaden efter dig är riktigt stor! Du och jag bää och ingen annan. Det lovar jag dig.
Älskar dig av hela mitt hjärta ! ❤Likes

Comments

som ni kanske vet så har jag ju inte bloggat på lite över 2 veckor, och skället till det var för att på något sätt så försvann jag från bloggtopplistan så jag tycker det vart tråkigt så jag sket i och blogga, jag bloggade ju för att komma längre upp, jag låg på plats 23 sen försvann jag bara, så jag sket i det, Men har iaf hört av mig till Nattstad och det är fixat nu. 
så nu är det dags att börja blogga igen :) hoppas ni har saknat mig 😄

Likes

Comments