Ägg, blåbär, hallon, banan, chiafrön, kvarg och spirulina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man har ju bloggat så många gånger förr, då för ett bra tag sedan sist. Men nu startar vi igen!
Meningen med att jag startar upp igen är för att jag vill att andra ska kunna ta del av den jag är nu och min vardag av en mer hälsosam och tryggare vardag.
Först och främst! Ingen säger att man ska gå på diet, träna varje dag m.m tyvärr proppar samhället på oss de idag.
Man ska göra de som känns bäst för en. Vill du träna 5 dagar i veckan, gör det! Vill du inte alls gå på gym och träna? Nä gå en promenad istället eller gör något som du kan få in fysisk aktivitet men samtidigt som du tycker är kul. Då blir allt så mycket bättre! Ingen ska kännas som ett tvång.

När jag va 17-20år så levde jag både ohälsosamt och drack en del. Men de är rätt vanligt i den åldern! Dock gick de överstyr, min kropp förändrades och jag kände att mina kläder som brukade passa, dom passade inte mer. Och som ni vet, att inte få ett par jeans som man älskar över rumpan är en mardröm.. Haha.
Jag valde därför bort alkoholen och festandet ett tag för att fokusera på mig, för det är trots allt mig som jag är närmst och lär alltid att vara. De har tagit tid & det ska det göra. Jag har långt kvar innu. Men, läser en del "hur kan jag gå ner 10kg på en månad?" Hör ni hur galet de låter? De innebär att du måste svälta dig själv. Gör din kropp en tjänst och låt det ta den tid den behöver. Ge den massor av mat, motion och styrketräning, om du så vill. Jag älskar att träna styrka men hatar kondition. Men ät, du bygger verkligen din kropp i köket! Stoppar du i dig skräp kan du inte förvänta dig annat än att stå still.
Jag äter massor av gott, men till skillnad den förr så äter jag numera lite och sen inte mer. Kunde stoppa i mig 200g marabou, en påse chips och en 1,5l coca Cola på EN KVÄLL. Jag förstod inte då att jag misshandlade mig själv så brutalt.

Därför, jag äter massor av god mat, tränar och mår bra!

De ska ni få ta del av!

Likes

Comments