Han den killen som är intresserad av dig, men du känner ingenting tillbaka. Helt plötsligt är du hjärtekrossad och du använder han som rebound. Han visar sig vara bättre än du anat, han ger dig allt dedär ingen annan har visat eller gett dig. Han var inte som jag trodde, han var bättre än så, helt fantastisk. Jag önskar jag kunde styra över mina känslor men nej nu står jag här med fjärilar i magen. Snart kommer jag behöva ta ett beslut, ett beslut mellan vänskap och kärlek.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft den bästa veckan och helgen på länge tror jag. Bara hängt med mina fina vänner, festat och massa skratt. Även Jessika är hemma från Barcelona, som jag saknat henne. Dygnet har ju dock ställts om helt vilket gör att man aldrig ser solljuset. Ska försöka komma upp skapligt imorgon så de är dags att krypa in i hans armar och somna.

Likes

Comments

Att snurra in sig i en icke sund relation. Man väljer att stanna kvar för att man hävdar att man älskar personen. Man kommer med undanflykter, försvarar, skuldbelägger sig själv istället för att bara gå sin väg.

Bara för att man älskar någon, innebär det inte att personen är den rätte.

Men jag älskar ju honom säger du som försvar, livrädd för att bli sårad, ensam. Du väljer att stanna kvar i er relation, trots att det ofta dyker upp bekymmer och svek. Du intalar dig själv att det bara är en fas, väljer att förtränga, trots att du ofta är sömnlös om nätterna när tankarna cirkulerar. Men jag älskar ju honom.

Jag är en person som är livrädd för att säga de tre små jävla orden. De tre ord, det största som kan hända. När man väl har sagt dem är man fast. Det spelar ingen roll att din respektive ständigt får dig att tvivla på vem du är, för du älskar honom och du accepterar det. Som att det är en ursäkt, ett försvar för att stanna kvar i en osund relation med en manipulativ partner.

Ibland tvingas man göra val som känns i hjärtat, men det kommer en dag läka. Att älska sin respektive ska vara det enklaste i världen, vilket det inte är om du ligger sömnlös om nätterna eller när du tvivlar på dig själv. Kärlek för mig är också en vänskap, en vänskap där man lyfter varandra, står bakom och stöttar, inte tvärtom.

- Emmy Winther

Likes

Comments

Dagen har gått förvånansvärt fort tycker jag. Tilda och Bella var här en stund på dagen och nu på kvällen kom Christina förbi med lite fredagsmys. Vi har kollat idol och nu är det dags för en film. Jag trodde att jag skulle få åka hem imorgon men de ser inte så ut längre.

Likes

Comments

Hade så mycket hjärtklappning igår så jag svimmade och slog i huvet, fick åka in till sjukan. Med lite stygn och hjärnskakning är man nu inlagd på hjärtintensiven, helt slut knappt blundat i en timme. Mobilen håller på att ladda ur och här ifrån får jag inte gå någonstans på ett bra tag.

Likes

Comments

Idag är jag tillbaka i Kalmar och har hunnit fixa lite i lägenheten. Eftersom jag har snetak i hallen har det varit väldigt svårt att hitta någon hatt/skohylla. Slutade med nu att jag nu har byggt en egen. Innan har jag bara haft en vanlig klädställning på hjul men det såg så stökigt ut.

Likes

Comments

När ska man komma till insikt med är det värt de? Hur ska man veta om det är värt de, hur länge ska man orka kämpa för en människa för att det är ju bra ibland. Du gör mig alltid besviken, men ändå lever jag på hoppet att allt kommer ordna sig. En vacker dag kommer du förstå, när du har förlorat allt, då kommer du förstå vad du hade men valde att kasta bort. Kommer jag kunna förlåta mig själv för all tid jag lagt ner i tankar och sorg, när de egentligen inte är min kamp. Så mycket jag hade kunnat göra för mig själv, all den tid jag kastat bort. Vem är dum är det du eller är det jag.

Likes

Comments

Bakat fantastiska lussebullar med vit choklad fyllning.

Likes

Comments

Den här har man ju glömt bort för ett tag. Ligger i sängen och är helt död idag, vi var ute igår och fick inte med thilda hem föns vid 6 på morgonen. Men en riktigt rolig kväll hade vi av det jag minns haha.

Börjat kolla på en ny serie som heter Nashville, den kan jag rekommendera starkt. En av huvudpersonerna är Hayden Penettiere, en favoritskådespelerska sedan jag var liten.

Likes

Comments

En ny jobbvecka. Den här veckan är jag tillbaka på jobbet, väldigt kämpigt att ta sig upp på morgonen men det funkar. De är kortstopp på OKG men vi har inte speciellt mycket att göra, skönt i min sitts. De är väldigt tråkigt att vi är så få kvar bara, varje dag känns som en lördag eller söndag kväll där ute på verket. Helt tomt.

Har börjat kolla igenom alla Johan Falk filmerna på nytt. Visade sig att de fanns tre stycken jag inte hade sett?? Dom första som släpptes, innan Johan fick med i GSI har jag missat helt. Dom finns på Cmore.

Likes

Comments