Header

Än så länge har min födelsedag ägt skiten ur allt! Fått massa fint och gott. Bland annat kladdkaka till frukost sen mannagryngröt till frukost (alltid två frukostar) sen pannkakor och glass till lunch. Sen fick jag mängder av punchpraliner och gele hallon av världens bästa linnea!! Så nu lära man gå upp men lätt värt ju.

Så ja. detta äger.


Har ingen bra bilder så ja.​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag städat och dammsugit. Slutade nyss dammsuga, för typ 4 min sen ifall ni ville veta. Idag ska jag återigen upp till verkstan.
Men nu efter jobbet ska jag å Emil köpa tårta tills imorgon !

Vet inte vad jag ska säga mer, jo ska försöka åka upp till lager 157. Behöver ny jacka eftersom jag råkade svetsa sönder min lite granna...

Likes

Comments

Kollade ut imorse och trodde de va sådär halv varmt, men nejnej termometern visade -1 grad. Så drog på vantsen.
Idag så har vi byggt en hojj ramp, i hemlighet. Ikväll så drar jag till verkstan igen. Blivit lite knasigt menmen de löser sig nog.

Idag är de ju våffeldagen så åt plättar till dagens ära !

Har målat lite och fixade Saras header !Likes

Comments

Finns inte många i denna värld som är lika bra som mig på att blogga! Ja.. igår och idag har jag varit ute i skogen nära Tullinge nånstans och jobbat. Har svetsat och dammsugit, hade gått hål i en av rören där massa for i med satans tryck. Så var upp mot 1 ton sand på golvet, de har vi suttit med EN dammsugare och sugit upp skiten. (Var inte en liten mes dammsugare som ni nog förstår var en sån man hade på träslöjden enkelt förklarat..)

Imorgon far jag ut dit igen, börjar 6:30 wiho..


hitta en asfet svetshjälm på jula oxå

Likes

Comments

jag klagar inte alls, nejnej! tvärtemot det är härligt. Visst längtar jag efter sommar, åka bil,moppe, bada och allt sånt kul. Men vi bor i Sverige och det är fortfarande mars, så är inte alls förvånad egentligen! Men lite förvånad vart jag när jag gick på muggen i morse hahaha. Är beck svart i mitt rum och sen så klev jag ut så vare asssssljust och snö.

Likes

Comments

Gick upp 6:15 imorse för jag är så satans lat. Åt, fixade lunch och stress cyklade till jobbet. Men hann! Sen har jag stått å svetsat å slipat hela morgonen, så ja.
Efter jobbet cyklar jag till garaget för mera svets och slipning.

igår var jag i stockholm med sara. Köpte lite fina grejer.


Likes

Comments

Under lovet har jag varit och åkt skidor som sagt. Var underbart. Först dagen var vi i Österrike och åkte, men de var så pass kast väder så vi stack ner till italien. Vi bodde i en liten stad som heter Aprica, asskön åkning! Fast var mer polacker och tjecker i backen än italienare.. Vi hann vara och åka i aprica, bormio, madissemo, madonna! Sista dagen var vi i St.Anton (bästa stället i världen. (HELT SERIÖST)). Vi hade sol och ny snö!

Fick riktigt grymma åk. Min fader och jag gick en del och woooooo otrolig åkning. Går inte att beskriva.

oo nu är det ungefär exakt 3 dagar till jag åker igen. Då far jag på läger. shit va najs pizza sliceee.

Ni får se några bilder, har inte fört över alla från kameran än såå.

Likes

Comments

de här med blogg är inte riiiiktigt min grej, men får ta och börja med det igen nu, för de faktiskt rätt så kul ibland. MEN ja har haft en del för mig, konstigt nog. Lyckades få en infektion i foten, få en rejäl lårkaka och en blå underarm. Men har haft roligt också. Har åkt mycke skidor och ätit. Har också lärt mig göra en hemsida, idag faktiskt.

Lite fina träd såhär på en söndag

Likes

Comments

åker buss till romme med sara nu. sjuuuuukt kul asså oohoho. skoja men ska bli as skysst !

Likes

Comments