www.hoppihelvete.blogspot.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Guten morgon! 

Flytten igår gick hur bra som helst, tro det eller ej! Först genom båda boardingarna, skjuts till och från flygplats och vi gick i bara en timme för att hitta billa som "ligger typ vid stora vägen till vänster". Hittade en massa stora vägar! 

Vaknade supertaggad vid 6-tiden idag (vem behöver sömn egentligen?) och nu har jag hunnit packa upp, fixa nytt telefonnummer och försökt planera dagen. Idag händer det saker! 

Snöat har det redan gjort också! Kom igår kväll. Tror att jag kan leva med denna utsikten. Likes

Comments

tadaaaaaaa, i'm back!

Det var ett tag sen, visst var det? Tror det vart i juni någon gång? Kanske juli? Eller var det så sent som i augusti? Aaaaaaaaaaaa, men jag vet ju inte. Jag hade kunnat skriva en hel bibel av saker som har hänt sen dess men vi får nog snabbspola lite va? Kör en topp tre istället.

Topp 3 saker som har hänt sen sist;

1. Jag sa upp mig från mitt gamla jobb efter att ha fuckat sönder ryggen fullständigt där. Inte helt bokstavligt men fel blev det och ont har jag och känner mig som en i familjen på kiropraktorkliniken.

2. Jag fick ett nytt jobb innan jag hann avsluta mitt förra (så går det när man är grym). Det är som lärarvikarie och jag har haft så fruktansvärt roligt de senaste månaderna under min tid där!

Här sitter jag och ljuger och säger att jag hade kunnat skriva en bibel med saker som har hänt för att sedan inte kunna räkna upp 3 saker! Ja men allt annat är för komplicerat för att sammanfatta.

Men vet ni vad? Det är 4 dagar kvar idag till min flytt!!! Ja men, hur sjukt? Jag har jobbat ganska så mycket och speciellt förra veckan då jag fick jobba en heltidstjänst så nu har fröken det mer än kaoz med saker att fixa innan torsdag natt.

Mest så hänger jag med folk för att säga hejdå, köper nya saker och rensar men för övrigt så har jag mest panik. Detta hanterar jag genom att skriva listor där jag försöker organisera kaozen. Men istället för att bringa ordning i min oreda så blir listorna istället längre och längre och fler och fler. Så nu är jag mest förvirrad över vilken lista jag ska börja med.

Så jag skrev en ny lista över listorna för att sedan se vilken lista som var den viktigaste listan men sen blev det hela bara en flod av listor och jag gick och la mig. Lite fosterställning på det här sen kör vi imorgon igen!

Likes

Comments

Ni som känner mig kan sluta skratta.

Detta är skit kul! Kanske man skulle gå vidare med detta kanskeeeeee!

Likes

Comments

Gooooodmorgon alla fina!

Ja men, det är inte alls lätt att hinna med och uppdatera er. Iiiinteeee alls. Men nu hinner jag! Jag tar bussen till jobb idag. 1 eftersom att jag är snål och 2 eftersom att jag knappt använder mitt sommarkort - vilket man BARA MÅSTE.

Så nu sitter jag i åstorp av alla ställen och väntar.

Jaha. Gårdagen då? Vad jag kommer på såhär spontant så zappade vi över till kronprinsessans firande på borgholm. Förutom att jag blev ännu mer övertygad om att Chris är typ.... Cruella DeVil? Så blev jag extremt positivt överraskad av Tommy Körbergs låt. Ja men han sjöng/joddlade/skrek rövarsången från Ronja Rövardotter filmen! Herreguuuuuud! Varför inleder inte ALLA med den.

Nu: sova! Lyssnar på universums (de ni) mysigaste låt. Här har ni:

Likes

Comments

Godmorgon världen!

Allt bra idag? Ligger ni kanske och sover, ERA SMÅ GOTTEGRISAR VAAA? Själv är jag redan på jobb. Varför kan jag inte svara på eftersom att jag inte början förrän om en halvtimme. Jag körde från ett annan ställe än hemma idag så därav visste jag inte riktigt hur lång tid det hela skulle ta.
"Jo men en halvtimme!" Ja men nog. Jag var här på under en kvart. Någon ska få spö när jag kommer tillbaka! Neeeeeej dååååååå. Klappa fiiiint.

Ja men detta är ju spännande! Och kallt. Men jag tänker inte klaga på att det är dåligt väder när jag jobbar. Herregud jag klagar ju aldrig nu för tiden. Det känns.... Fel! Ska bättra mig.

Visste ni att vi inte öppnar än? För jag glömde ju liksom det så jag är för tidig och utelåst. Hoppas det kommer fler snart. Fast det är kanske inte så vanligt att var här 999 år för tidigt. Nä nu ska jag typ powernapa på bänken. Lägger fram keeeeepan och ser om jag har en förmögenhet när jag vaknar.

Ha en bra daaaaaaaaaag!

Likes

Comments