Hej. Är du också bloggare? hur hinner du med att blogga? Alltså när man jobbar hinner man (läs jag, när jag skriver man) inte, för då är de fokus på jobb, och allt sånt, på semestern känns de som att man gör så mycket annat att man inte riktigt hinner med bloggen. fast de kanske bara handlar om prioritering?

Idag har vi hängt i slottsskogen; men denna gången alla tillsammans! För visst sa jag att Elli och hennes kompis kom ner igår? Eller de kanske jag har glömt att nämna?

En liten bildbomb från dagen, men alltså den där groupie'n. haha 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan. den här dagen har börjat mycket bättre än gårdagen. Fast gårdagen  slutade faktiskt väldigt bra också. 😊

och en mysig frukost på den lilla altanen.

Likes

Comments

Hej. Alltså wow vilken dag, katastrof sen jag vaknade i morse. Allt har känts jobbigt, samtidigt som jag skulle försöka roa claudio behövde jag packa ihop allting, duscha, bära ner alla väskor till bilen, checka ut och åka till stugan, för att checka in, packa upp och sen ta spårvagnen in till stan. Jag beundrar alla ensamstående föräldrar, för de är inte lätt! - inte alls!

Hela denna vecka har jag i princip varit helt ensam med Claudio, eller ja på kvällarna har vi ju varit med P. Men han har jobbat till 20.00 varje kväll.

Nu skulle vi ha njutit av en sen lunch tillsammans på vapiano; men claudio hade alldeles för mycket spring i benen, de slutade med att han ramlade in i en pelare, skrek grät, och fick mig att både koka av ilska och nästan börja gråta. Nu äter han sig ljuvliga barnpizza; jag blev så less på livet att jag inte ens hade lust att beställa någon mat.

De är ju tur att vi har några lyckliga stunder tillsammans i alla fall. De är så lätt att glömma när de blir såhär.

Likes

Comments

Nu har vi spenderat 4 nätter på ett super mysigt hotell vid vattnet, närmare bestämt på en båt. Idag är P's sista jobbdag och efter lunch checkar vi in i en liten stuga här i Göteborg. Dessutom får vi även sällskap av Elli och Martin. 😊

Precis ätit en smarrig hotellfrukost och nu ska vi passa på att mysa lite på rummet!

Likes

Comments

wow, vilken dag vi haft! 😊 de slog mig precis att detta dessutom är typ första gången som jag och claudio är iväg.och hittar på någonting alldeles ensam. Så nyttigt för oss båda, och vi har haft de helt fantastiskt. ❤

Vi trotsade regnet och tog spårvagnen till Linnéplatsen, för ett besök i slottsskogen. vi tajmade sälmatningen perfekt.

och pingviner fick vi se! 😊

Vi var även inne hos getterna, där träffade vi ett par killingar. Claudio vart helt förälskad.🙊

Någonting som fick mig att börja skratta var när Claudio fick valet: ridning eller glass  (han har en tendens att tjata om glass alldeles för ofta) han valde ridning, han var jätte nöjd och helt sjukt duktig under ridningen, jag fick hålla mig på avstånd medan han satt och toklog och var så duktig. Men så fort han klev av hästen och vi pratat lite om den lilla ridturen så löd vår konversation såhär:

(c) - Mamma jag vill ha glass
(jag) - Men du valde ju att få rida?
(c) - ja? men nu kan vi lämna tillbaka de, så köper vi glass istället.

Alltså... alla hörde vad han sa; och jag kunde inte låtabli att skratta. 😂 om de blev en glass? - ja faktiskt! (erkänner att jag rätt ofta har dålig karaktär, vad gäller att sätta gränser. Men de är semester)

Förresten, följ oss på snapchat! - feiza.se

vår dag har varit så underbar, även om han ibland kan gå mig på nerverna. Men någonstans är de ju rätt charmigt ändå. ❤ en dag att minnas för livet!

Likes

Comments

Alltså.. Varför gör vi inte såhär oftare? hittar på saker bara han och jag. just nu hänger vi i slottsskogen. så mysigt ❤

två bilder från gårdagens middag ❤👌

Likes

Comments

Hejsan. Egentligen har vi varit vakna i flera timmar. vi var nere vid frukosten redan innan klockan 8. Men eftersom att p började senare idag så gick vi upp till rummet igen för att bara mysa och titta på barnkanalen. så himla mysigt! ❤ nu har jag och claudio precis gjort oss i ordning och tänkte försöka hitta på något skoj, antingen en lekdejt eller så tänkte vi kanske förbi slottskogen.

smälter lite, han är ju helt fantastiskt. ❤

Likes

Comments

Hejsan. nu tänkte jag berätta för er vad jag och claudio har haft för oss under dagen. vi hade verkligen ingen plan alls, och vädret var inte super skoj. så jag fick idén om att skriva i en Facebookgrupp som jag är med i. inlägget löd såhär:

och de slutade med att vi fick massvis av förslag, och dessutom blev vi hembjudna av en tjej och hennes underbara dotter. Rätt vågat av oss ändå, men vi satte oss på spårvagnen och åkte dit. om jag ångrar mig, inte en sekund, vi hade de så himla roligt och barnen kom så bra överens. ❤

Likes

Comments