Två månader

Idag är det precis två månader kvar tills vi lämnar Sverige och åker ut på var halvårslånga resa. Nästa vecka ska vi på allvar börja packa lite i lägenheten. Svårt att veta vad som ska sparas, vad som ska till lagret och vad vi behöver under tiden vi bor hos våra föräldrar. Vi vet ju ännu inte när vi kommer ha en egen bostad nästa gång. Regeln för rensning är; kommer jag vilja ta fram det här om ett år och använda det då!?

Igår sökte vi, och fick, visum till Australien. Vad smidigt det var att göra det på nätet! Idag har vi bokat första flyget från Luleå också. Ytterligare små saker avbockade från listan.

Som en liten paus innan allt drar igång på allvar åkte vi till Bulgarien en vecka. En klassisk charter med bara sol och bad och all-inclusive där buffén stod serverad. Vi passade även på att åka över till Rumänien en dag när vi ändå var så nära. Femte landet var lilla globetrottertjej besöker detta år.

Lata dagar på stranden och vid poolen med många svalkande dopp

Resan blev också ett litet genrep där vi testade packning och analyserade vad vi använde och vad vi saknade. 20 kg var får vi vuxna ha med på planet sen. I det ska också Majas saker rymmas. 40 kg för tre personer på ett halvår, men det känns faktiskt lugnt - än så länge. :)

Vår fina lilla badtjej

En sak har jag bestämt mig för att En sak har jag då bestämt mig för att inte ta med på vår långresa - HÅR! I Bulgarien använde jag det bara på middagen första kvällen, sen låg det i garderoben resten av tiden. Det var bara varmt och stickigt och obekvämt. Och ingen bryr sig ens om jag är flintskallig eller inte. Jag kan räkna på ena handens fingrar dom gånger jag sett någon reaktion. Det har knappt gått tre månader sedan allt gick åt helvete och jag blev slät på 99,9% av hela kroppen av alopecia, men märkligt nog gick det fortare att vänja sig vid det helt kala än de tio år jag brottats med hårlösa fläckar som kommit och gått.

Pussar av min lilla tjej på stranden i Varna <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229