Paleopytt med brysselkål

Ibland är det lite chansning att testa så många nya recept. Det kan bli hiss, som med denna pytt, eller diss (ja jag pratar med dig vitkålssoppan med hönsfrikadeller).

Men det här var alltså en höjdare! Som bonus är både ingefära och gurkmeja antiinflammatoriskt.

Ingredienser;

4 färska köttiga korvar (eller så bra korvar det går att hitta)
300 g kallrökt lax
250 g färska champinjoner
10 cm skivad purjolök
Färsk finskivad ingefära
En påse babyspenat
Gurkmeja
Salt och peppar

Brysselkål

Skiva allt och stek i en stor stekpanna med en klick kokosolja. Sänk temperaturen på slutet så babyspenaten kan stekas med. Jag slängde även i två skivade polkabetor som fanns i kylen denna gång.
Servera med förvälld brysselkål och varför inte något stekt ägg till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229