Läget

Det har varit en stressig vår. Vi delar halvtid på föräldraledighet och jobb. För mig har det blivit mycket övertid på kvällar och helger för att hinna det jag inte hunnit på arbetsdagarna. Kosten har vi haft bra rutin på under veckorna, men med lite mer undantag på helgen.

Under kristi himmelfärdshelgen började dock mitt hår att rasa och nu behöver jag inte ens raka benen längre. Hela kroppen håller på att bli kal och i helgen premiärgymmade jag med flintskalle - skönt och luftigt!

Denna vår har vi också tänkt mycket på livet och framtiden. Allt snurrar på i full fart och det är tufft att bo 136 mil ifrån släkt och vänner med vår lilla tjej som nyss fyllt 1. Men samtidigt älskar vi våra jobb och vår fina lägenhet.

Jag tror det började i Mexico när vi var i sol och värme och jag sa; det är ju så här det ska vara! Tänk om vi kunnat ha det så under en lång tid!!

Dom drömmarna har nu börjat utformas till planering. Så nu säljer vi vår lägenhet, avslutar på våra jobb, packar undan alla saker i ett förråd och sen åker vi ut och ser världen i höst.

Sedan tar vi tag i ny bostad och jobb uppe i norr när vi kommer tillbaka till våren! Så kanske det här får bli en reseblogg under tiden?

På ett av Växjös finaste områden ligger vår lägenhet som nu är till salu! I dom vita husen bakom hund och barnvagn bor vi på 111 kvm med radhuskänsla och utsikt mot Växjösjön, bara 15 minuters promenad från stan. HEMNETLÄNK

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229