Äggmjölk, mjölk- och glutenfritt alternativ till välling

Istället för att ge välling till sin bebis är detta ett alternativ som är både snabbt och lätt att göra utan varken gluten, spannmål, mejeriprodukter eller andra konstigheter. Enkel att göra 100% ekologiskt också. Vår bebis får den som en lite mer mättande dryck till frukost när hon plockar med sina blw-stavar och/eller till sista kvällsmaten.

Ingredienser;
1 äggula
1 klick kokosolja
1-2 dl kokande vatten
Äkta vaniljpulver
Ceylonkanel

Blanda allt i en hög kanna och kör ihop med en mixerstav. Smaka av så mängden kryddning känns lagom. Även kardemumma kan tex användas som smaksättning.
Glöm inte att känna av temperaturen innan servering. :)

Ps. Det går att byta ut kokosoljan mot en klick osaltat smör också!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229