Inte bloggat på länge nu men iaf.
Mår inte så bra idag, har hosta och lite feber, men har tagit värktabletter. Nu sitter jag på bussen till Kimstad där jag ska byta och åka pendel till Linköping för att gå till skolan och samlas för att sedan åka till tropicariet i Kolmården .
Förlåt för ett tråkigt inlägg men tyckte att det var dags att skriva ett inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag och myser på hotellrummet , idag har vi varit på Universeum och ätit på en jätte mysig resturang , annars har vi bara tagit det lugnt på hotellrummet.
Vi kom hit igår och då åt vi på donken sen gick vi till hotellet , Gothia towers och kollade lite sedan på kvällen gick vi på bio har haft det jätte mysigt här i Göteborg och vill jätte gärna åka hit någon gång igen.
Imorgon blir det att åka hem.kommer sakna att vara här. Har haft det jätte bra och mysigt.
Puss hej
Bilden är ifrån vårat hotellrum på 27:e våningen utsikt över hela Liseberg jätte fint.

Likes

Comments

Lov nu då efter lovet så har jag praktik i 2 veckor efter det har jag specialvecka, så kommer inte att vara i skolan på 4 veckor vilket är lite skönt.
Men kommer sakna alla fina kompisar får ju inte träffa dem på 4 veckor endel som går samma linje som mig får jag träffa om 3 veckor.
Då vi har specialvecka då gör man saker som har med den linjen man går att göra.
På livet så ska jag ta det lugnt och bara chilla.
På torsdag åker jag och min underbara pojkvän till Göteborg och bor på hotel Gothia Towers i två dagar ,kommer bli jätte mysigt, längtar verkligen tills dess

Puss och kram 😘❤️

Likes

Comments

Inte bloggat på några dagar nu. Men har inte haft ork till det och inte vetat vad jag ska skriva om.
Idag har jag inte gjort alls mycket ,är sjuk och har inte haft så mycket ork att göra saker ,sov typ till klockan 14 sen har jag kollat på serier och på tv hela dagen. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova för är trött och orkar inte va uppe längre.
Så godnatt
Puss😚

Likes

Comments

Att förlora någon är det värsta som kan hända!
För ett tag sedan, typ 6 månader eller längre, vet inte riktigt, men iaf.så förlorade jag min bästa vän som jag känt i 9 år det tog riktigt hårt på mig, var jätte ledsen och ville bara ligga i min säng hela dagar va och bara gråta va ledsen ett bra jävla tag, än idag så kan jag bli ledsen över det.. Jag kunde lita på henne till 110%
Jag kunde berätta allt för henne och hon betydde något enormt mycket för mig.
En dag så slutade hon bara prt med mig, o jag blev jätte ledsen, jag frågade vrf men jag fick inget svar, vi började bråka, vilket jag ångrar, allt blev bara helt fel.
Nu Prt vi ibland , men inte alls ofta, så tror inte att vi kommer kunna bygga upp någon vänrelation igen.

Sen dess så har jag haft det väldigt svårt att lita på mina vänner, känns som att jag inte har några vänner, men egentligen så vet jag att jag har det.
Jag är så jävla rädd för att förlora någon igen.
Sen jag träffade min underbara pojkvän så har jag blivit gladare. Han gör mig glad och jag tänker inte på att jag har förlorar min bästa vän lika ofta längre, men ibland.
Jag älskar honom så mycket och förlorar jag honom så vet jag inte vad jag kommer göra. Joo jag kommer gråta varenda dag och må så jävla dåligt.
Jag är så rädd att förlora honom eller någon av mina kompisar.
En sak som jag också är lite ledsen över är att jag inte har en så kallad bästa vän. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt, hade en vän för några veckor sedan som jag var väldigt nära, vi var typ bästa kompisar, men sen så bråkade vi också och då så blev vi lite osams så vi är inte lika bra vänner längre, men vi är iaf vänner.
Trodde att jag skulle förlora henne också, men som tur va så gjorde jag inte det, det ändå är att vi inte är lika bra vänner längre, men vi är ju iaf vänner, så det är ju iaf något.
Men vi får väl se vi kanske blir bästa vänner igen,eller enligt henne så kanske vi är det, men jag vet inte.
Med detta inlägg vill jag säga att ta hand om dem du älskar och släpp aldrig taget om dem.
Dem du älskar kan såra dig ibland , men de kommer alltid att älskad dig vad som än händer.
Att förlorar en vän som jag har känt i 9 år, snart 10 var det värsta som kunde hända mig var som att förlora en syster.
Vill aldrig att något liknade ska hända igen, ifall det händer igen, så kommer jag typ dö, kommer bli så jävla ledsen och må skit, så tillslut kommer jag inte orka längre.

Likes

Comments

Jag längtar så mycket till vecka 8 då jag och min pojkvän ska åka till Göteborg till hotel Gothia towers och vara där i 2 dagar 25-27.kommer bli jätte mysigt

Likes

Comments

Vissa dagar vill man bara ligga kvar i sängen, man orkar inte gå upp, man mår så himla dåligt och bara gråta.
Det kan bero på massa olika saker.
Tex man kanske har bråkat med någon, pojkvännen/flickvännen har gjort slut eller att man har tappat kontakten med sin bästa vän.
Jag har förlorat en vän som jag har känt 9 år och det var inte lätt för mig, jag grät varje dag , jag saknar henne så himla mycket, men tyvärr så tror jag inte att vi kan bygga upp en relation igen.
Jag kan gråta fortfarande över att vi inte är vänner längre, helt plötsligt så slutade hon prata med mig och då frågade jag vrf men fick ingen svar, så vi började bråka och allt blev bara helt fel.
Tyvärr så tror jag inte att hon kan bli min vän igen, så jag försöker att glömma henne och vill inte lägga tid på henne ifall hon inte bryr sig.

Likes

Comments

Idag blir det att fira min lillasyster som blir 16 år

Likes

Comments

Blev att baka chokladbollar 👌🏻

Likes

Comments

Det här är mitt första inlägg
Idag har jag varit ledig, jag har pluggat samhällskunskap för har prov på fredag , sen då har jag varit barnvakt nu på kvällen.Blir att plugga lite imorgon också då jag också är ledig.
Så skönt, är ledig för att för några veckor sedan så var jag på My dog med hund och djur eleverna i min klass, det var en bra helg .
Just nu så väntar jag på att min pojkvän ska komma hem.
Han har jobbat hela dagen så vill vara med honom nu och mysa lite.
Bjuder på en bild på mig och min pojkvän
Bilden är tagen för några månader sedan.

Puss och hej 😘

Likes

Comments