Godmorgon ! Idag vaknade jag upp till en underbar dag ! Har vart ute med hunden en långis och ska nu äta frukost.

Tog två olika ägglossningstest ! Ett clearblue ägglossningstest med dubbel hormonindikator och ett vanligt från RFSU och gissa vad ?? Det digitala gav utslag! Jag fick en blinkade gubbe så alltså är jag högt fertil idag och kan bli gravid. Känns så jäkla skönt att få veta att jag är fertil. Alla dessa mörka tankar jag haft och denna rädsla! Nu fick jag vitt på svart att min kropp fungerar som den ska iallafall . De är bra svårt att lösa av alla dessa sträck som ska bli starkare osv! Är så glad !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Haft en dag med full av aktivitet. Marknad och fix med djuren hos mina föräldrar som är bortresta. Vi kom hem ganska sent, vid halv nio ungefär. Kollade på serien Orphan Black.

Passade på att ta ett till ägglossningstest. Tänkte att de kunde ju vara bra.. Men det blev en besvikelse.. Svagare än det imorse. Dock kan de bero på att jag hade kissat och druckigt lite innan men trist ändå. borde sluta utsätta mig för sånna saker som jag vet kommer göra mig besviken och ledsen men har Tendens att utmana litegrann.

Imorgon ska ja försöka sova länge och bara ta det lugnt jag behöver det . Jag är sjuk också så hoppas jag blir frisk tills måndag iallafall.
Men nu ska jag sova ! Godnatt m

Likes

Comments

Hej igen!

Nu tänkte jag dela med mig av min cykel och hur det sett ut tidigare för mig.

slutade med preventilmedel i form av p-stav i februari så inte alls så konstigt att det inte hänt något sedan dess då det är vanligt att det tar upp till 1 år att bli med barn, men självklart tickar klockan långsamt när man längtar :(

men here we go..

Efter uttag av p-stav så hade jag " mens" eller vad man kallar det i 6 dagar men efter de så tog de hela 40 dagar innan jag fick mens igen och det var den 27 april - 7 maj varade alltså i 10 dagar. Sedan så beräknade en app ut till mig att jag skulle ha ägglossning den 12 maj ( väldigt kort efter, ivrigt ägg??) provade med ÄL tester och dem blev starkare och starkare, alltså stegring men ej fullt ut positiva. Självklart så blir man inte gravid av magi så vi mös på. MEN jag fick mens IGEN den 14 maj?? WHAT! och den varade från den 14-20 och då hade jag som spottings dem två första dagarna ( 14 och 15:e) och sen riklig blödning 16,17,18:e och sen spottings igen 19,20:e, väldigt skumt. Blev Fertil igår enligt appen Ovia ( som är svinbra!!) och vi mös den 26:e och försöker göra det varannan dag. Appen säger att jag ska ha ägglossning på måndag men fick ett starkt streck på ägglossningstestet imorse så vet ej om det stämmer helt. Tog öven gravtest och tyckte mig skymta något.. som vanligt men jag vågar inte hoppas så ja..

Jag känner mig gravid, svullen mage känns konstigt i livmoderpartiet huggande känsla i äggstockarna..framförallt den högra. ont i brösten.. men jag har blivit lurad förut. Nu är det bara att hoppas att det tar sig.


Min fråga till er som vågar svara:

* Hur känner ni er vid ägglossning?


Likes

Comments

​Hejsan! första inlägget och alltid lika svårt. 

Jag har då gjort denna blogg som en dagbok, väldigt privat och intim. känner att jag hamnat på en plats i mitt liv där inget annat spelar roll än plus på stickan och självklar min kärlek. jag har svårt att uttrycka hur jag känner angående allt detta och därför tänkte jag att jag kanske kan få ut en del av min frustration här istället för att sitta med allt inne i bröstet. Här på bloggen kommer jag dela med mig av ägglossningstest och negativa gravtester som stirrats blint på och förhoppningsvis en dag ett positivt test! Den dagen så kommer bloggen sluta vara anonym. 

Som jag skrev överst så kommer bloggen vara  intim så flytningar och ledsna inlägg om tant röd besöker kommer att finnas, och vet ni att ni stör er på det så kan ni klicka er vidare till en annan blogg. Bloggens syfte är inte att locka till sig läsare i mängder utan att kanske få svar på frågor och sluta känna sig ensam och framförallt att få lätta på tyngden i bröstet. 

Ett inlägg om min cykel kommer alldelss strax så att ni hänger med! 

välkomna!


Likes

Comments