Livet kom i kapp...

Hej på er alla fina!

Oj säger jag bara, jag har inte uppdaterat sen i Juli och det är extremt mycket som hänt sen dess så jag vet knappt vart jag ska börja men jag kan ju börja med att vi åkte till Grekland 1 vecka 16-23 Augusti, åh så skönt det var! Jag fick äntligen känna på den grekiska varma luften igen, äta Club Sandwich och bada i havet. Vi var på samma ställe som vi varit åren innan, eftersom denna resa bara var tänkt till vila och avkoppling så ville vi inte göra så mycket under dagarna men vi upptäckte i alla fall en kyrka med helt magisk utsikt och en kväll fick vi lära oss den klassiska dansen Zorba så det var kul.

När vi kom hem så firade vi Kevin och hans brors födelsedag i hans brors nya lägenhet som dom flyttade in i under sommaren. Vi snackade, lekte drinklekar och bara hade det allmänt trevligt!

Veckan efter det började termin 2 på förskollärarprogrammet och ytterligare en vecka efter den 3-5 September åkte jag till Karlstad för att ha kursgenomgång och olika workshops inom temat lekteorier och det var himla roligt, lärorikt och så kul att få träffa klassen igen.

I tisdags anmälde jag intresse på en lägenhet och i Fredags fick jag beskedet att den är min så den 1/11 flyttar jag hemifrån. Sååå spännande! jag är så taggad på att få möblera och inreda och få stå "på egna ben". Detta är ungefär vad som hänt, har säkert hänt mycket mer men detta är de större sakerna som hänt. Jag funderar på att kanske dra igång bloggandet igen men har inte helt bestämt mig än. Så ni får ha det så bra så länge så kanske jag kikar in igen och uppdaterar mer!


Gillar

Kommentarer