Jo men hej?

Börjar man ett inlägg så? Jag har ingen aning om jag ska vara helt ärlig. Denna blogg startades på grund av ett skolprojekt för kanske en månad sedan, och alla andra i min klass har gjort ett inlägg om väder? Am I right or nah?
Men det tänker jag inte göra (Jag orkar inte med andra ord) Så detta blir väl att jag ska presentera mig själv utan att framstå blåst.
Jag heter Fanny och fyller 15 år nu på onsdag och jag gillar färgen gul. Intressant är ju inte ordet man söker direkt. Jo men visst. Samtidigt hatar jag gul lök. Men jag älskar bananer, helst ska de vara gula. Please no dirty toughts. Men tillbaka till den där 15 åringen som klassar sig själv som kvinna i dagens samhälle. Det är jag det. Enligt mig själv så är jag väldigt tillbakadragen när jag är med nytt folk men när jag känner mig bekväm så är jag hur frispråkig som helst och kan säga vad som helst. Om du vill diskutera varför kungen har en blå kostym ibland eller att abort borde vara lagligt? Absolut, fast bered dig på att jag kan prata i timmar. Jag har även haft alla möjliga hårfärger! Mitt hår har varit platina blont, grönt, brunt, blått och lila.
Jag har en tvillingbror som jag ibland älskar och ibland mer eller mindre hatar, både häst,hund,katt,höns,kanin och syskon har jag. En riktig bonde alltså.
Vegetarian är jag också om det är intressant.
På fritiden är jag oftast i stallet eller någonstans i skogen i mina gröna stövlar, jag har alltid vart jag en går antingen en kamera eller en penna. Så då kanske ni gissar på att jag är väldigt kreativ? Svar ja. Men jag är elit på en sport som jag kallar "Titta på netlix i sängen". Pretty damn good if you ask me.

Chansen är stor att jag inte kommer skriva om jag inte måste men nu har ni fått veta vem jag är lite kort. En bild får ni inte eftersom ni kan med era egna ögon se på min profilbild hur jag ser ut.

Ciao!

Likes

Comments