Jeg elsker nyttårsforsetter. Det å kunne sette meg noen mål for det nye året som jeg kan arbeide mot og oppnå. I år har jeg startet med blanke ark, og vil virkelig gå all-in for at 2018 skal bli et kanonår!

🌺 Være med med venner og familie

🌺 Bli mer organisert

🌺 Reise mer og skape minner

🌺 Bruke mindre tid på å bekymre meg

🌺 Holde meg sunn og frisk

🌺 Finne ut hva jeg vil gjøre videre

🌺 Spare mer penger

🌺 Smile mer

🌺 Begynne på skole

🌺 Blogge mer!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ukens bilde

Ukens craving
Tyggis! Har gått rundt og tygget tyggis masse denne uken.

Ukens tanke
Det må vel være at jeg vil finne meg en jobb, og søker på så mange jobber jeg kan. Jeg jobbet som personlig assistent i sommer, så det er jo noe jeg kunne tenke meg.

Ukens opptur
Jeg var på jobbintervju på tirsdag, og sitter egentlig bare å venter på svar om jeg får den eller ikke.

Ukens nedtur
Det har vært så mye regn.. Håper det snart kan komme litt sol igjen. Da blir det også automatisk lettere å få motviasjon til å gå ut å trene.

Ukens wanties

1. JAKKE FRA GINA TRICOT
2. JUMPSUIT FRA NLY TREND
3. JAKKE FRA VERO MODA
4. BUKSE FRA GINA TRICOT

Ukens sang
Think Before I Talk av Astrid S. Den er så utrolig fin, og Astrid har en super sangstemme.

Ukens serie
Revenge Body with Khloe Kardashian.

Likes

Comments

Da har jeg endelig fått kommet meg hjem igjen.
Jeg fikk både vært hos mamma, en tur i stallen for å se ponnisen som jeg ikke har sett på veeldig lenge, og vært i bursdag til bestemor. Og nå skal jeg snart legge meg, siden jeg skal opp tidlig imorgen.

Det har blitt litt mye kjøring i dag da det er 2 timer hver vei, så det er deilig å være hjemme igjen. Neste gang drar jeg nok tidligere hjem, fordi jeg synes det er litt ekkelt å kjøre når det begynner å bli mørkt. Spesielt når det er på landeveier hvor det ikke er noe lys og det plutselig kan komme rovdyr eller elg i veien.
  • 97 Lesere

Likes

Comments

Heihei.

Da var lørdagen kommet. Imorgen drar jeg en tur hjemover Solbergelva og skal en tur innom mamma, også i bursdag til bestemor. Nå er det en stund siden jeg har sett både mamma, bestemor og resten av familien, så det blir veldig koselig.
Så i dag blir det å rydde leiligheten så den er ryddig og pen når jeg drar tilbake til leiligheten min igjen.

Det er veldig rart å bo for seg selv, og ikke se hverken mamma eller pappa hver dag lenger. Men det er også deilig å vite at jeg er mer selvstendig, og faktisk kan ta vare på meg selv.

Jeg har også planlagt og enten gå en tur eller ta meg en joggetur, det spørs helt om P vil være med eller ikke.
Men nå er det tid for frokost/lunsj, og rydding.
Håper dere har en fin lørdag!
  • 102 Lesere

Likes

Comments

Heihei!

Nå har jeg endelig fått slått meg mer til ro, og føler jeg kan begynne å blogge litt igjen. Og tenkte da å starte med "Bli kjent med meg" innlegg med 10 forskjellige fakta om meg.

❤ Jeg ble født 17.november 1998

❤ Jeg er 154cm

❤ Jeg har nylig flyttet til Bø i Telemark

❤ Øyenfargen min er grønn med litt blåskjær

❤ Jeg kan oppleve øyeblikk hvor jeg blir ekstremt usikker. Det kan være om utseende mitt, personlige ting eller bare under en helt vanlig setting blant mennesker osv.

❤ Hest er best, ingen protest!

❤ Jeg prøver å leve et liv jeg kan være stolt av

❤ Jeg får lett dårlig samvittighet

❤ Favorittfargen min er ROSA

Jeg har en kanin som heter Bella


See you ❤

  • 97 Lesere

Likes

Comments

Hei hei!

Gratulerer med dagen!
Det er 17.mai, og min siste dag som russ. Russetiden har gått utrolig fort. Uheldige meg klarte selvfølgelig å bli veldig syk midt i russetiden. Men føler jeg har fått gjort mye uansett. Har blant annet vært på landstreffet i Stavanger, noe som var utroolig gøy!

Nå sitter jeg og slapper av i senga mi, og lader opp til skole imorgen og fredag. Neste uke begynner vi med eksamen, og jeg må bare stå virkelig på og gjøre mitt aller beste.

Det er en stund siden sist jeg blogget. Har vært utrolig mye skole, jobb og annet. Så jeg fikk aldri den tiden jeg trengte til å virkelig kunne blogge.
Men nå som ting har falt mere på plass, så skal jeg prøve på nytt igjen.

Håper dere alle har hatt en superfin 17. mai!

  • 120 Lesere

Likes

Comments

Endelig har jeg fått vippene jeg bestilte i starten av januar. Kjøpte disse på ebay, og ble super fornøyd! Skal ærlig innrømme at jeg var ganske nervøs for at det skulle være fake, eller skikkelig dårlig kvalitet. Men det var det helt motsatte!
De var litt lange når jeg tok på, og syntes ikke det passet helt til å ha på i en vanlig hverdag. Så bildene av meg med vippene på er klippet litt ned. Har bestilt andre ting fra ebay også som jeg venter på, og tenker å legge ut et innlegg når alt er kommet til meg.

Alt i alt, så er jeg veldig fornøyd!

  • 138 Lesere

Likes

Comments

Ukens bilde

Ukens craving
Vet ikke om jeg akkurat kan kalle det en craving, men har kjøpt masse ting på ebay som jeg er spent på om funker som det skal og faktisk virker. Bestemte meg for noen få uker siden og slutte med de falske vippene mine, fordi jeg måtte prioritere pengene mine på andre ting. Så da har jeg kjøpt ganske mange forskjellige falske vipper på ebay, og det er jo så billig! Har sett og hørt mange som har kjøpt fra ebay og er veldig fornøyd. Håper jeg blir det samme.

Ukens tanke
Tankene mine er så mye på hva jeg vil gjøre etter videregående. Jeg vet at jeg vil fortsette å studere, men jeg er forsatt usikker på hva jeg skal velge og hvor. Har funnet litt forskjellige retninger jeg kunne tenkt meg å gå, og nå er det bare å finne ut hvem som jeg har mest lyst til.

Ukens opptur
Jeg fikk noen av pakkene som jeg har ventet såå lenge på. Og endelig er de her. Har fått pyntet rattet med et super fint trekk, som jeg ble veldig fornøyd med.

En annen opptur er vel at jeg endelig har funnet ut hvilke studieretninger jeg kan tenke meg, og har begynt å planlegge hvem skoler som kunne vært noe for meg. Det er veldig deilig å føle at ting begynner å falle på plass inne i hodet mitt, og ikke er så mye kaos lenger.

Ukens nedtur
Det har vært så mye opp og ned på hva jeg vil studere, og hva jeg vil bli. Det er så mange som vil påvirke mine valg, og kommer med kommentarer som både er sårende og stressende å få. Skulle virkelig bare ønske at dem kunne respektere og støtte meg i de valgene jeg tar. Mange sier at det bare er å ignorere dem, men er veldig vanskelig når de er meg veldig nære, og jeg vil jo gjøre alle mine nære stolte av meg.

Ukens wanties

Ukens sang
Har fått skikkelig dilla på Me Too av Meghan Trainor


Ukens serie
Startet for en liten stund siden å se på Orphan Black. Den anbefaler jeg virkelig hvis du liker spenning. Har allerede sett alle sesongene, og nå sitter jeg bare og venter på at neste sesong kommer ut!

Likes

Comments

I dag dro jeg og P opp til Vikersundbakken og skulle egentlig gå opp trappene. Men trappene var stengt, fordi de bygger enda en hoppbakke ved siden av. Så da gikk vi bakken til toppen istedenfor.
Det var ikke så slitsom som trappene, men det ble en god trim for det om. Det er andre gangen jeg er på toppen av vikersundbakken, og P sin første. Så det var på tide! Hehe.

Bildene er dårlig kvalitet, fordi jeg bare hadde med meg mobilen til å ta bilder med.

Nå skal jeg sette meg litt ned og lese til prøve, før jeg etter hvert hopper i senga.
Håper dere har hatt en fin søndag!

  • 146 Lesere

Likes

Comments

Håper dere har en fin lørdag! <3

  • 153 Lesere

Likes

Comments