Jag har fastnat!

Jag lyssnar på Adam & co. Adam Alsing, Daniel Breitholtz och Vanessa Falk.
Har ni inte hört den, lyssna😀

Planen var ju att fixelidona när dottern somnade. Gick in i köket och skulle tömma diskmaskinen å den är fylld med vatten🙉🙉 Jag måste skruva isär filtret och då blev det föe mycket för mig att göra så då la jag ner.

Har bara surfat runt på olika sidor med kläder och lyssnat på podden.

Fortsätter med mina sysslor. 🌸

Likes

Comments

Hej världen,

Det här är inte min första blogg.
Det lär inte heller bli min sista.
Jag tröttnar ganska lätt på saker.
Jag ska iaf ge det här en chans. Jag känner att jag behöver skriva av mig nånstans och vart bättre än rakt ut i cyberrymden🙏🏻

Så vem är jag, Charlotte 33år och bor i förort till Stockholm med min dotter på fem år.
Jag jobbar i simhall med lite av varje: simlärare, babysimsinstruktör, simhallsansvarig, Utbildar i HLR både barn och vuxen. Ja lite av varje. Väldigt spännande!

Jag fick dottern 2010 då hade jag och dotterns pappa varit tillsammans i fyra år. Det var egentligen inte ett jättebra förhållande men vi kände så starkt för varandra. Han jobbade aldrig eller han jobbade i två månader för att sedan vara arbetslös i sex månader. Det var riktigt illa ekonomiskt.
Jag är uppfostrad så att det typ värsta som kan hända är att hamna hos kronofogden. Så vad gjorde jag varje gång när vår ekonomi gick åt pipan alltså när han blev av med jobbet igen.... Jag löste det! Pusslade med räkningar, skjöt upp ngn räkning och om det var riktigt illa så tog jag ett lån för att betala räkningar!! Japp ni läste rätt! Ett så himla dåligt beteende! Men fan! Jag kunde ju inte hamna hos kronofogden🙉. Gissa vart jag hamnat nu?? För första gången i mitt liv! Kronofogden. Men det känns skönt! Lugnt!

Han å jag, vi höll iaf ihop i åtta år. Efter åtta år så gav vi upp, då var dottern fyra år. För min ekonomis skull nu med facit i hand så skulle vi ha lämnat varandra mycket tidigare.

Nu kämpar jag som ensam mamma, inte bara med uppfostran och pressen att vara en bra mamma. Jag kämpar med ekonomin att få vardagen att gå ihop utan att dotterns liv ska bli påverkat. Jag behöver dessutom gå ner 30kg!! Å hur fan gör man det när man har jojobantat i minst 15år! Tror ni kroppen är sugen på att lämna ifrån sig fett från min kropp? Jag kan svara... NEJ! Det händer ingenting.

Så önskar er en underbar söndagkväll så ska jag fundera på livet ett tag.
Å så lägga dottern. Å så passa på å städa å tvätta när hon sover. A ni hajjar...

❤️C


Likes

Comments